rezso@nanohelper.eu
+36 20.943.4676

Jutalmazott Tudatosság

Szerintem nem kell külön kiemelni, megemlíteni - a világunk nem a legjobb irányba tart.
Sok olyan probléma vesz körül minket, ami megoldásra vár.
Talán mindenki életében a legnagyobb megoldásra váró kérdés a saját élethelyzete, körülményei.

Az a stabil, emberhez méltó jövőkép és az ehhez párosuló bőség az, ami jelenleg a világban nagyon keveseknek adatik meg. Ez alatt azt értem, a világon mindösszesen 8% él úgy, hogy fedél van a feje felett, tiszta ivóvize van, megélhetése és ennivalója van.

92%-a világnak viszont nem így él.

A PosiTeam arra jött létre és azzal a céllal jött létre, hogy minél több ember élhessen stabil, biztonságos és emberhez méltó körülmények között. Megváltoztathassa életét, adott esetben változtathassa meg az álmait és segítsen ezzel olyan embereknek, akik még nincsenek ebben a szerencsés helyzetben.

Egyszerűbben kifejezve:

A saját jólétünkkel, jóságunkkal tudunk másoknak is segíteni és megoldani saját problémáinkat.

Úgy gondoljuk, egy korszakalkotóan fontos változást indított el a PosiTeam és én személy szerint is nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a közösségnek már tagja vagyok és Nagykövete lehetek. Remélem, tudok olyat adni, mondani, ami benned is elindít egy folyamatot és találkozni fogunk élőben is a PosiTeam bármely megmozdulásán, rendezvényén, karitatív projektjén.


Miről szól a PosiTeam?

A jutalmazott tudatosságról.

logó

A PosiTeam megadja nekünk azt a lehetőséget, hogy ha jó emberek vagyunk, és szeretnénk fenntarthatóan, egészségesen élni, akkor ebből megélhessünk.
Megélhessünk a saját jóságunkból, abból, hogy tudatosak vagyunk.
Megélhessünk abból, hogy megvan bennünk a szándék a jóra, mások felkarolására és mások segítésére.

Van egy másik logója is ennek a vállalkozásnak:

logó

PosiTeam Found You - PosiTeam Megtalált Téged.
Azt is jelenti, megalapoztunk téged, a PosiTeam megalapozta a jövőnket!


A világ első szabadalmaztatott karitatív vállalkozása

Mi is a PosiTeam és mi is a Found You ügye? Két logó egyben!

logó

Nemrég bejelentette a PosiTeam, ez

az első olyan Karitatív Vállalat és Vállalkozás, aminek az üzleti módszertana, szándéka már szabadalommal védett!

Magyarországról kiindulva, egy magyarországi kezdeményezésként, több országba is kiérve egy hihetetlen változást tud elindítani. Ez a változás nem csak karitativitás és szociális célok szempontjából fontos, hanem azért, mert a Positeam megadja nekünk, átlagembereknek, bárkinek a lehetőséget, hogy ebben a küldetésben, kezdeményezésben részt véve - gyakorlatilag a saját életünket is meg tudjuk változtatni.

Fontos, hogy szabadalmaztatott karitatív vállalkozásról van szó, ami két irányban fejti ki a hatását:

 • Karitatív abból a szempontból, hogy olyan projekteket, olyan segítségeket kíván megvalósítani világméretben és világviszonylatban, amire nagyon-nagyon sok embernek szüksége van.

 • Karitatív abból a szempontból, hogy abban a világban, ahol a megélhetés is probléma az emberek nagyon nagy hányadának, a kettőt egyben tudja valamilyen módon segíteni és megoldani a mi közös összefogásunkkal, segítségünkkel, tevőleges szándékunkkal.

Támogatnál egy karitatív közösséget, a saját egészségeddel?

logó

Támogatás alatt az emberek általában pénzbeli támogatást szoktak érteni.

Mi lenne akkor, ha te mostantól azzal támogathatnál egy karitatív szervezetet, hogy egészséges, fenntartható módon élsz, mi több, adott esetben ezzel pénzügyileg is gyarapodni tudsz.

logó

A fentarthatóság és az egészséges életmód a következő évtizedek legfontosabb trendje
Mit szólnál ahhoz, ha pénzt kapnál azért, hogy másoknak segítesz ebben?

Abban talán egyet érthetünk, a fenntarthatóság, etikusság, az egészséges életmód kell és szükségszerű, hogy a következő évtizedek meghatározó, legfontosabb iránya és trendje legyen. Látjuk körülöttünk mennyi baj, mennyi probléma van. Az emberek egyre inkább elfordulnak egymástól annak ellenére, hogy a digitalizáció össze kellene kössön minket. Mégis a valóságban egy kicsit távolodunk egymástól.

A PosiTeam célja az is, hogy közösséget teremtsen és kovácsoljon olyan emberekkel, aki te is vagy. Akiben ott van a jóság, a jó szándék, és szívesen tennél másokért, de vagy pénzed, vagy energiád vagy időd nincs erre.

A PosiTeam megadja nekünk azt a lehetőséget, hogy ha fenntartható, egészséges életvitelt folytatunk, és adott esetben Támogatói, Nagykövetei vagyunk ennek az ügynek, akkor a saját életünket is megoldjuk!

Mit szólnál ahhoz, ha pénzt kapnál azért, mert másoknak segítesz?

Én több helyen dolgoztam már, Multinál, kisszövetkezetben, állami vállalatnál magas pozícióban, egyéni vállalkozóként és jelenleg is vállalkozó vagyok. Egész eddigi életemben vártam azt a lehetőséget, amikor úgy tudok pénzt keresni, közben másokat segítek és támogatok valamilyen módon.

Mi úgy gondoljuk ez egy nagyon messzire mutató gondolat és koncepció ami a birtokunkban van és amit a Positeam lehetőségként számunkra kínál.

Mit szólnál ahhoz, ha pénzt kapnál azért, mert másoknak segítesz?


Hogyan és miként tudok másokat segíteni?

A Positeam egy olyan szabadalmaztatott Karitatív Vállalkozás, ami bárki számára biztosít egy fenntartható életstílust. Alapvetően egy vagyonteremtő lehetőséget azzal, ha egyszerűen csak Támogatókat toborzunk ennek az ügynek.

A Támogatók, akik a PosiTeamet és a PosiTeam Found You-t támogatják, ők nem pénzbeli támogatással biztosítanak egy karitatív szervezetnek forrásokat, hanem azzal, hogy olyan magyar, egészség innovációkat, magyar szabadalommal védett termékeket, táplálék kiegészítőket, kozmetikumokat használnak a hétköznapjaik során, melyek a saját egészségünket, jó létünket segítik. Ezek megvásárlásával ennek a szabadalmaztatott rendszernek

a profitját részben a közösség kapja,
nagyon nagy részben pedig
a közösség által működtetett karitatív szervezet
(Found You).

Azt gondoljuk, ez egy olyan felvilágosult, példa értékű üzleti logika, ami nagyon úttörő, nagyon a trend előtt vagy annak első hullámaiban van.

Ha te is úgy érzed, szeretnél és szívesen csatlakoznál ehhez a közösséghez, akkor támogathatod azzal őket, hogy a PosiTeam által forgalmazott innovációkból a saját egészséged támogatására választasz, vásárolsz valamilyen terméket. Ezzel már egy jó ügy mellé teheted a voksodat (ahogy mondják - szavaztál a pénztárcáddal).

A karitatív szervezet által elsősorban helyi közösségeket támogatunk.
Pl: a Cseppkő utcai Gyermekotthonnak, ami Magyarország legnagyobb árvaháza, a közösséggel karöltve, a tagok önkéntes fizikai segítség vállalásával felépítettünk egy közel 3 hektáros területen egy teljes játszóparkot (kb. 18 millió Ft). Segítettük a Bp-i Tűzoltó utcai Gyermek Klinikát nagy értékű diagnosztikai berendezések vásárlásával. Számos helyi kezdeményezésnek voltunk már előmozdítói, pl. Zala megyében egy Karitatív Főzőprogram keretén belül a helyi bicikli utakat segítettük. Még sorolhatnám.

Nagyon sok dolgot tudunk közösségben, emberek hálózatával megvalósítani. Ezeket az ügyeket támogathatod te is azzal, hogy ezek közül a termékek közül választasz. Tevőlegesen pedig azzal, ha van kedved, csatlakozhatsz ilyen projektekhez, ami életre szóló élmény is.

logó

Segíts Te is támogatókat toborozni a FOUND YOU közösségének és legyél Nagykövete kezdeményezésünknek.
Karitatív termékeink és szolgáltatásaink nem csupán egy jó ügyet, hanem a Te etikus vagyonteremtésed is támogatják.

Ha azt gondolod, szeretnél ezzel egy olyan lehetőséget magadnak megadni, hogy egy etikus, fenntartható pénzforrást is jelenthet neked ez a PosiTeam, akkor csak annyit kell tenni, toborozni további Támogatókat, Nagyköveteket ennek az ügynek. Azt gondolom, fontos a személyes érintettség, hogy ezt valóban lásd, tapasztald, akár a termékeken, akár a közös rendezvényeken, megmozdulásokon keresztül.

Ezek a termékek és szolgáltatások, amit a PosiTeam kínál bárki számára, ezek nem csupán jó ügyet szolgálnak, az etikus vagyonteremtésnek is nyit, nyithat utat. A vagyonteremtést szó szerint van, hiszen a PosiTeam számára legfontosabb a közösség, ami nélkül projektek sincsenek. A PosiTeam számára az a fontos, hogy mi jól legyünk (egészség), anyagi biztonságban legyünk (vagyon), legyen időnk és energiánk másokkal is foglalkozni, őket segíteni (karitativitás).

Egészség, Vagyon, Karitativitás


Jutalmazott Tudatosság - Részletekben

Már említettem ezeket az innovációkat, amiket a PosiTeam fejlesztés folyamatosan bővít.
Ezek olyan egészen egyedi és különleges technológiával készülő innovációk, melyek szerintünk mindenki életében rendkívül fontosak.

Én konkrétan a teljes termékpalettát használom, a családom minden tagjával együtt. Amellett, hogy ezek karitatív termékek, sok minden mást is tudnak.
Alul a piktogramok mutatnak néhány, velük kapcsolatos egyéb tényezőt.

Fairtrade módon, ogranikus alapanyagokból készülnek. Állatkísérlet mentesek. Társadalmi Vállalkozás termékei. Bennük van a karitativitás, amit a kép tetején látható hologramos matrica jelképez.
Ez a PosiTeam Found You Karitatív Közösség szabadalommal védett rendszerének része és legfontosabb eleme.

logó

A termékek megjelenését mutató képen négy féle technológiával készülő készítményt lehet látni, melyen balról jobbra haladunk a bemutatáskor


Liposzómás technológia

Az egyik leggyorsabban befogadható technológia az az abszolút natúr tisztaságú, 100%-ban természetes alapanyagokból, mindenféle paramén, GMO, SLS mentes kozmetikumok, melyek gyakorlatilag szinte ehető tisztaságúak (ahogy mondják, csak olyat vigyél a legnagyobb kiterjedésű szervünkre, a bőrünkre, amit meg is ehetnél, akkor nem bántod őt sem). Természetesen az ízüket nem lehet összehasonlítani egy pacal pörköltével vagy salátával (kinek mi), de olyan tisztaságú kozmetikumokról van szó, amit bátran, csecsemőkortól, az érzékeny bőrűek, bár ki használhat.

Zseniális, liposzómás technológiával készülnek.
A mi sejtjeink burka is hasonló, ezért barátként megnyílnak számukra. Közvetlenül veszik át a szállított anyagokat, ezért a rendkívül gyors hatás és a 95-99% felszívódás.

Egy sejtazonos burokba csomagolják a hatóanyagokat, ezzel kb. 20 másodperc alatt a véráramba, sejtközi térbe jutva segítik a felszívódást. Ez is mutatja, nem a klasszikus, sima kozmetikumok ezek.

Liposzómás Sampon, testápoló és tusfürdő

Mondhatjuk azt, támogatják a szervezet egészségét, a bőr egyensúlyát.

Én gyakorlatilag mindegyiket használom.
A sampon, testápoló és tusfürdő kisebb dózisban tartalmazza a Lavan technológia gyulladáscsökkentő anyagát is (lásd később).

A hajsampont használva megszűnt a korpásodás, és egészen dús hatású lett a hajam. A fürdés során a második "bedörzsölés" vagy mosás habját a zuhanyozás végén mosom le, ezzel időt hagyok a jobb hatáshoz. Már az első palack helyrehozta a fejbőr problémámat.

A testápoló egészen rendkívüli.
A sok gépeléstől a kézfejem minden mozdulata fájt. Befújtam a Spray-vel, pár perc után a testápolóval bekentem a kézfejem, csuklóm este, egy óra múlva erősen csökkent a mozgatás hatására a fájdalom (izom gyulladás).
Másnap még 5 alkalommal kentem, harmadnapra teljesen elmúlt - miközben egész nap gépeltem!

Új cipő feltörte a sarkam. Befújtam a Spray-vel és éjszakára bekentem vastagabban a testápolóval. Reggel ismét tudtam cipőt felvenni.
Gyorsan beszívódik, egy védő réteget képez az adott területen.
Ajakra kenve igen pici mennyiséget a téli szél miatti cserepesedést azonnal helyre hozza és hosszú időre (amíg ott marad) meggátolja a kiszáradást.

Liposzómás két arckrém

Az arckrémeket is használom. Több osztrák, német visszajelzés is megerősítette, a benne lévő anyagok a legdrágább krémek ismérve, azok töredék áráért. A benne lévő Bajkáli Csukóka (is) valami elképesztő hatást nyújt pasi létemre is. Különösen most, hogy jön az őszi idő, csípősebbek lesznek a reggelek. Érdemes egy próbát tenni vele. Azonnal bőrbe ivódik, és ad egy védő réteget.

Hölgyeknek kifejezetten ajánlott. Kb. 30-60 nap alatt kb. 10 évet fiatalít azzal, képes a bőr szerkezetét újra strukturálni, ezáltal kisimul az arcbőr, az apróbb ráncokat eltünteti.

Nagyon érdekes és különleges technológiával készülnek.
Kézműves étrend kiegészítők.

Amellett, hogy karitatív termékről van szó, nagyon odafigyelnek a folyamatokra.
Az alkímiai folyamatot Paracelsus dolgozta ki és nevezte el (kb. 500 éve)
Spagyrica: szétválasztás - tisztítás - egyesítés - égetés
A készítés során nem csak a növény hatóanyaga, de a teljes lelkisége benne van.
Az eljárás közel 40 napig zajlik egy üveg piramisban, 524 Hz frekvenciájú "zene" mellett, mely során 14 nap a fogyó hold, 14 nap a teli hold fázis és 12 nap az egyesítés.

Nagyon tiszta, nagyon különleges esenciákról van szó.

Spagyric Supra

Egyszerűen ezt csak az "erő"-nek nevezzük. Egy kávés kanál (5 ml) bevétele után olyan, mintha egy energiával feltöltött lenne az illető. Jobban bírja a szellemi terhelést, nagyon lecsökken az étvágya (ezért ajánljuk fogyókúra egyik összetevőjének). Ha délután veszem be ezt a mennyiséget, éjfélig sem vagyok álmos folyamatos munka mellett sem.

25 féle összetevőből áll. Adaptogén gyógynövények (ami túlsúlyban van csökkenti, ami kevés azt növeli), piros bogyós gyümölcsök, a legerősebb antioxidáns algák, ásványok és egyebek vannak benne - akár egy órát is lehetne csak róla beszélni.

Spagyric Slim és Slim2

Két spagyrikus kivonatolási eljárással készülő testsúly kontroll termékünk is van.
Az egyik a vízháztartást tartja kézben, a másik növényi alapú, a napi étrend egy részét helyettesítő élelmiszer (Protein shake).

Én másfél hónap alatt 6 kg-tól szabadultam meg és azóta is kisebb-nagyobb kilengésekkel (0,5 - 1 kg), sikerül szinten tartást, további csökkenést elérnem. Miket ettem közben? Ami eszembe jutott, válogatás nélkül - de keveset mindenből

Fermentálással készült

Frequency Microflóra

Karitatív élőflóra.
Azért karitatív, mert a bélrendszerünket, a bélflóránkat teszi helyre, építi újjá.

Fermentált termék, ami előemésztést jelent. Ilyen a savanyú káposzta és a kovászos uborka is. Ezzel a módszerrel sokkal több ásványi anyagot, nyomelemet, vitamint tudunk az emésztő rendszerünkbe. Ezt a folyamatot több, mint 80 féle élő baktérium törzs támogatja több milliárd baktériummal.
Megjegyzendő, a testünkben kb. 2 kg baktérium van, darabszámra több, mint a sejtjeink száma. (Két lábon járó sejttenyészet vagyunk!)

Ezt tartja karban ez a termék! Azért, hogy képben legyen és ne féljen a baktériumoktól, csak a szánkban kb. 600 féle van, ami a táplálékot "előkezeli".

Az ayurveda (ejsd: ájurvéda) - India több, mint 5.000 éves orvostudományi rendszerét nevezik így. Az ájurvéda nagy hangsúlyt fektet a betegségmegelőzésre is, valamint ezzel összefüggésben a szervezetet fiatalító eljárásokra és a test élettartamának meghosszabbítására.)

Az ayurveda alap gyógynövény hármasa, a triphala (amalaki, bibhitaki, haritaki) is benne van a Microflórában. Tartalmaz huminsavat ami egy hungaricum, fulvosavat, datolya és arónia kivonatot és másokat.

Saját tapasztalat.
A refluxomat 2 hét alatt rendbe hozta. A szakorvos azt mondta, életem végéig nagyon meg kell nézzem mit eszek és a kezembe nyomott egy füzetet, ami oldalakon sorolta, mit NE fogyasszak (pl. kávé, erős paprika, fekete csokoládé, égetet szesz, és mind azokat, amire az ember azt mondja, az életét teszi élhetőbbé. Azóta élhetőbben élek és mindazt amit ő korlátozásnak szánt az eddig is megszokott mennyiségben és módon fogyasztom.

Többek között az én és tag társaim észrevétele: Sok alkohol (bor, égetet szesz) fogyasztás végén egy adag (30 ml) ebből az italból és másnap reggel másnaposság nélkül lehet ébredni. De ugyan ez az eset reggel éhgyomorra, 1-2 órán belül elmúlik az alkohol érezhető hatása. Máj regeneráló hatása is van.

Azt gondoljuk (ezt a PosiTeam vásárlási kimutatása is alátámasztja), erre minden embernek minden nap szüksége lenne az egészséges élethez.

NEEdmax

Folyékony, liposzómás étrend-kiegészítő
Gyömbért, piperint, kurkumát, C-, E-, D-vitamint tartalmaz

Kifejezetten a gyulladás gátló-csökkentő hatásra lett kifejlesztve.
Sokízületi- és általában az ízületi gyulladásoknál, regenerációnál, lázcsillapításnál nagyon eredményesen működik.

Kb. 95-98% a hasznosulás, felszívódás, ami a hatékonyságának alapja.
5 ml 1.000 mg C vitamint (is) tartalmaz.
100 ml (1 dl) a számítások szerint kb. 16 kg (nem elírás!) kurkuma hatóanyagát tartalmazza!

Liposzómás, azonnal felszívódó, ezért nagyon nagy a hatásfok. (Nyelv alatti részben érdemes tartani hosszabb ideig, egyszerre kis mennyiségben, ott a leghatékonyabb a felszívódás).
Ha egy tablettát, kapszulát lenyelünk, annak kb. a 20%-át képes a szervezet valójában felhasználni, a többi sajnos ürül.

Liposzómásan viszont a szájüregtől kezdve a nyelőcsövön át a béltraktuson keresztül azonnal a véráramba jutnak ezek a hatóanyagok. Hasznosulás sokkal magasabb, hatása gyorsabb.
Pl. az egy kávéskanál (5 ml) anyagban kb. 400 gr kurkuma (ennyi azonnal tönkreteszi a gyomrot, mert egyszerre elfogyasztva feldolgozhatatlan mennyiség) és kb. 5 db 1.000 mg-os C vitamin tabletta anyagának hatása van (tabletta nem szívódik fel olyan jól, ez viszont igen).

Ha ezt pénzben összehasonlítjuk, kiderül, a NEEDmax-ban annyi és olyan technológiájú anyag van, amennyit a hagyományos módon vásárolt gyógyszertári készítményekkel megvalósítva a NEEDmax kifejezetten olcsó.

Nekem influenzás megbetegedésnél, emelt adagot fogyasztva (napi adag 5 ml, emelt adagja lehet 3-5x5ml is) 1-2 nap szokott elmúlni (a jellemzően 1-2 hét helyett).

Tüszős mandulagyulladásomnál a 40 fokos lázat és mindent felejthettem egy nap után. Igaz, kb. a flakon felét (100 ml) fogyasztottam el ennyi idő alatt.

A lépcsőzéseknél jött manapság elő a térd és derék ízületi fájás. Ismét ehhez fordultam és a napi adagolással szedve (egy flakon) egy hónap alatt igen észrevehetően csökkent ez a problémám (a megszűnt kifejezést közelítette).

Mikronizált aromaterápia

A Lavan Technológia készítményei (képen a jobb szélen lévő fehér palackok és egy tégely)
Illóolajok és gyógynövények, vitaminok vannak a három sprayben, a gélben és a kúp formára alakított testvajban
Mivel mikronizált formában vannak ezek az összetevők, lényegében az esenciája ezeknek a gyógynövényeknek, ezért bőrre fújva a sprayt másodpercek alatt hat. Pl. egy gyulladásra, fájdalomra, égésre.

Az egyik csapattagunk mesélte, forró olajjal leöntötte magát, gyakorlatilag deréktól lefelé megégett (harmadfokú égése volt a kiérkező orvos megállapítása alapján). A Lavan Sensitive (liposzómába csomagolva, mikronizálva a levendula olaj, citromhéj olaj, A és E vitamin) sprayvel fújta le. Az esemény délután történt. Szinte folyamatosan fújta a megégett felületeket - egyik láb kb. térdig, a másik láb kb. térdtől bokáig, földig (kb. egy egész palackot elhasznált aznap). A spray hatását mutatja, hogy egy harmadfokú égésesnél éjfél után nem sokkal már nem volt egyáltalán(!) fájdalom és el tudott aludni. Azért merte így használni a sprayt, mert hallotta, a Honvéd kórház égési osztályán is alkalmazták más és kb. 30%-ban megégetteknél is - nem várt kedvező hatást váltott ki (pedig az ennyire megégettek nagy százalékban nem élik túl az ilyen fokú égést)

Érdemes a spray-vel egy próbát tenni. A legkisebb háztartási balesettől a nagyobb problémákon keresztül és akár fejfájást, menstruációs görcsöt, felfázást, az ízületi fájdalmakat is perceken belül megszüntetik. Többen saját kockázatukra ennél komolyabb dolgokra is alkalmazták, amikre az orvosok nem tudtak megoldást kínálni, illetve csak a műtétben láttak fantáziát (amit utána nem kellett elvégezni, mert a probléma idő közben elmúlt). Napokon belül a gombásodást és akár a kórházi húsevő baktériumokat ki kiüti. Nem nagyon van kérdés általában egyetlen kezelés után sem, mert percek alatt működik.


Az innovációs készítményeinkről el lehet mondani, megoldás termékek, mivel az alkalmazott összetevők és a technológia következtében radikálisan gyors a hatásuk. Ez sok szempontból szerencsés és úgy gondoljuk, nagyon-nagyon sokáig lesz forrása ennek a karitatív szervezetnek, ha olyan termék palettát kínál ez a szabadalmaztatott vállalkozás, ami percek, órák, napok alatt működik.

Ne nekem, nekünk higgyél, tegyél egy próbát és támogasd azzal ezt a gondolatot, hogy kipróbálsz akár egy sprayt, vagy a készítményeink közül bármelyiket. Ha neked is a nem várt gyorsasággal és hatékonysággal fog működni, gyorsan fogsz további támogatókat találni, mert nem nekünk, hanem neked fognak hinni, akit ismernek és ők is részesei akarnak lenni a sikeres termékek által gerjesztett sikernek.

Kérdezd a meghívódat bátran, mit mire érdemes és javallott használni. Felhasználói szinten tudunk erről nyilatkozni, nem mennénk orvosi mélységekbe, de az biztos, hogy bőven többet tudnak annál, mint ami elsőre látszik az elnevezésük vagy a tartalmi összetevőik felsorolása alapján.


Zsenialitásuk az, hogy egy nagyon jó ügyet szolgálnak, és helyi kezdeményezéseket, helyi projekteket finanszíroz a Vállalat a termékek értékesítéséből és juttat a közösségének is.


Hologramos Matrica

Ez itt a reklám helye!

Az előbbi (termékek) képen fent, középen látható egy hologramos matrica képe is.
Megjelenik minden termékünkön

Ez egy 3 rétegű holografikus matrica.
Ez nem hamisítható semmilyen módon. Többek között jelzi, ezek igazoltan és valósan a mi (PosiTeam) termékeink. Mivel a készítményeink igazoltan nagyon jók, várható, a közösségünk növekedésével megpróbálják hamisítani őket.

Egy érdekesség.
Mivel csak ez igen sokakat érinthet - másolási céllal (is).
A Lavan technológia első és alap terméke két spray. Amikor elkezdtük kínálni és sokan-sokan elkezdték használni, sportolók jelezték, olyan iszonyú gyorsan hat, amivel ők még nem találkoztak. Szívesen használnák, de szeretnének kérni egy dopping vizsgálatot, biztosan nincs benne valami huncutság - nehogy emiatt gondjuk legyen. A bevizsgálás megtörtént, negatív az eredménye és a dokumentum a honlapunkon megtalálható.
Regisztráció után: https://100955.positeam.com

A matrica egyik funkciója - jelzi az eredetiséget. Azt is jelzi, ez egy karitatív termék. (Közelebbről megnézve mindkét logónk jól kivehető rajta). Jelti azt, hogy ez egy támogatás. Támogatjuk a szervezetünket és egy ügyet.

Nagyon-nagyon fontos szerepe lesz ennek a matricának (gondoljuk) a mi és még sokak életében.

Fel tusz idézni magadban olyan szimbólumokat, amiket jártodban, a mindennapokban látsz? Boltokban, üzletekben logókat. Megvan? Pl. van ez a háromszög alakú "Magyar termék". Meg van az a pipa alakú, vagy három párhuzamos csík és mások pólókon, cipőkön. Márkajelzések. Mi vagyunk a legnagyobb felülete a hirdetőknek - büszkék vagyunk, hogy nagyméretű márkajelzéssel ellátott termékeket hordunk. Ha a cipőn, sapkán, stb. rajta van az a pipa (vagy más márkajelzés), akkor az nem nekem szól, mert tudom mit vásároltam, hanem a többieknek, "mennyire menő vagyok", vásároljatok ti is ilyet - csatlakozásképpen a "menőkhöz".

A mi hologramunk mint szimbólum, ez a segítő szándék, a karitatív cél és a közösségi cél - mi hisszük azt, a világ egyik legismertebb logója lesz!

DE!

Nem csak a PosiTeam-es termékeken lesz rajta!

Bővebben később (lejebb).


Hogyan juttatunk pénzt a közösségnek?

Ha mi Támogatókat toborzunk és mielőbb Nagykövetei leszünk!

logó

Támogatói státusz

logó

Azt jelenti, te úgy döntesz, támogatod ezt a kezdeményezést termék vásárlással. Nem pénzt kell adni a Karitatív Szervezetnek, hanem a saját egészségedre költesz annyit amennyit te gondolsz, amennyire szükséged van. Ezt azzal honorálja a PosiTeam, hogy a regisztrációt követő első, internetes vásárlásodat követően a második (webáruházból) vásárlástól 30% kedvezményt (nagyker árat) kapsz a PosiTeam által forgalmazott bármely termékből és akár 20% visszatérítést is a saját vásárlások után! Ha te úgy érzed, a készítményeink közül egyszerre többet szeretnél vásárolni és akár szélesebb körben, a családban is használnál, akkor annak a rendelésednek (adott minimum szint feletti) a 20%-át visszaadja a cég!
És támogattál jó ügyet vele!


Alapítói státusz

logó

Ha úgy döntesz, téged érdekel a pénz és szeretnél pénzt keresni azzal, hogy segítesz másoknak, akkor lehetsz Alapító.
Ha neked pozitív a tapasztalatod, tetszik ez az egész és szeretnél másokat is meghívni egy ilyen webinárra, akár rendezvényünkre, és ők ezek alapján szintén úgy döntenek, szintén támogatják ezt az ügyet a saját webáruházi vásárlásaikkal, akkor te nagyon gyorsan alapító lehetsz, akár már 2 Támogató csatlakoztatásával ugyan azon a héten (keddtől hétfő éjfélig).

Egy etikus, felelős marketing rendszerről van szó, ez nagyon fontos!
Nem csak azok járnak jól (szokták mondani) akik az elején, meg így, meg úgy.
Egy nagyon beszédes dolog a PosiTeam értékrendjéről, hogy azokat is akik az elején kezdenek el csatlakozni és Alapítóként Támogatókat toborozni, őket jutalmazza leginkább.

A világforgalmi részesedésből +2% részesedését ad az adott héten minden két Támogató után, az alap 10% forgalmi jutatás mellett. Ez a +2% néha nagyobb, mint a forgalmi jutalék! Összesen akár heti(!) 100-500 EUR visszatérítést kaphat attól függően, hogy ezek a Támogatók milyen módon járultak hozzá ehhez az ügyhöz.

Alapítóként a cég elvisz minket nyaralni, telelni külföldre.
Természetesen részt veszünk különböző projektek megvalósításában is.


Nagyköveti státus

logó

Ez az a státus, ami valósan egy hosszú távú, igazi életpálya tud lenni bárkinek.
Fő vagy mellék tevékenységként is a PosiTeamben.
Nagyon sokan érték el a Nagyköveti szintet úgy, hogy közben munkahelyük volt (ahol a legkülönbözőbb kapcsolatokat tudták kiépíteni, nem volt gond, kivel hogyan vegyék fel a kapcsolatot). Elég csak néhány Támogatót bevonni vagy Támogatókat Alapítókká segítve rendkívüli gyorsasággal nagyköveti szinten lehetünk.

Nagyköveteken belül 9 másik opció van és ezért már egy nagyon magas jövedelmet kapunk a cégtől. Segítünk a többieknek és ezért jutalmaz a PosiTeam!
Alsó határ a kb. 500 EUR (ez kb. 600.000 Ft / hó).
Fontos, hogy átlag embereknek, mindenféle szakképzettség, szakismeret nélkül elérhető. Emberhez méltó, több, mint kényelmes megélhetést biztosít. Mert pusztán a jó szándékot díjazza a cég!

Ez nagyon új a világban, hogy a jóságunkért kaphatunk pénzt.

Nem kell rosszul érezni magunkat, hogy pénzt kapunk azért, hogy másokon segítsünk. Hiszen akkor vagyunk mi is jól és akkor vagyunk tenni, cselekedni képesek, ha nem a hétköznapok gondjai nyomnak minket, nem az, hogyan fogjuk kifizetni hónap végén a számlákat. Nem gond, miből tudom a gyermekem taníttatását fizetni, egy évben többször is elmennénk üdülni, kikapcsolódni családostól.

Vagy ha szeretnék egy új autót, tudjam megvalósítani.
A PosiTeam ebben is segít, hiszen Nagykövetként részesülünk egy autó programban, ami havi 500-2.000 EUR plusz támogatást jelent saját gépjármű vásárlására vagy bérlésére.

A képen is látható 500-20.000 EUR-ig egy valós dolog.
Pl. egy Rubi Nagykövet (a második nagyköveti szint a 9-ből) teljesen reális módon heti 2-3.000 EUR jövedelmet tud elérni (havi 8-12.000 EUR - 2,7-4,1 millió Ft).
E mellé jön az autó támogatás!


Felelős Marketing rendszer

Miként lehet Támogatóként, Alapítóként részt venni ebben a Felelős Marketing rendszerben.

logó

Nagyon egyszerű
Saját választás és a lehetőségek alapján 150 EUR-tól 500 EUR-ig választhatunk egy támogatói csomagot
Ezzel elindulhatunk az úton - és válhatunk Alapítóvá és Nagykövetté is ha később tetszik meg a rendszerünk és tovább lépne magasabb szintek felé.

Azonnal lehet Alapítóvá is válni (Business Támogatói csomag) - mi ezt azoknak javasoljuk, aki már eleve azzal a szándékkal csatlakoznának, érdekli a pénzszerzés és szívesen élne meg jól ebből a lehetőségből. 500 - 1.000 EUR termékcsomag megvásárlásával lehet indulni.
Értelem szerűen egy magasabb indulási összegért kedvezőbb lehetőséget lehet kapni, amit csak ezzel az indulással lehet elérni.


Mit kapunk a pénzünkért?

A választott termékeket mindenképpen - postai kiszállítással.
Olyan WorkShop-ok, Webinárok résztvevői lehetsz, ahol beszélünk ez etikus gazdaságról, a felelősségről, merre fog tartani a világ, miért fontosak a Társadalmi Vállalkozások, miért fontos a vásárlói tudatosság, hogyan működik a PosiTeam Felelős Marketing Rendszere, ez a szabadalommal védett Karitatív Rendszer. Hogyan tudsz érvényesülni a világban úgy, hogy a jóságodért pénzt kapsz. Hogyan kommunikálhatsz, veheted fel a kapcsolatot azokkal, akiket érdekelne ez a projekt és szívesen részt vennének benne.

Minden információt, segítséget és támogatást meg tudunk adni.
Mint amikor valaki befizet egy Franchise (frencsájz) lehetőségre - pl. kávézó lánc tagjaként. Egy ilyen vállalkozáshoz általában 50-100 millió Ft vagy annál magasabb tőke kell. Ezzel megvásárolod az egész üzleti know-how-t (ismeretet, fejlesztést, marketinget, publikálást, és biztos (nem is kis) bevételi lehetőséget, mert aki eladja ezt, az már kidolgozta, bejáratta, minden nagy buktatón átment - ezeket neked már nem kell elérni, megtenni, stb.) és kiképez a központ, hogyan kell működtetni a vállalkozásod a maximális profit lehetőségéért.

A PosiTeam esetében egy teljesen konyhakész rendszert kapsz, amit akár aznaptól működtethetsz - az előbbi példánál sokkal-sokkal kevesebbért
Megkapod a kollegák támogatását (leginkább annak a támogatását, aki meghívott téged a csapatába) azért, hogy te egy valóban etikus és fenntartható vagyonépítést tudjál kezdeni azzal, hogy támogatókat toborzol és segíted őket is ugyan ezt megtenni.

Támogatóként a saját egészséged megőrzésére tudod ezeket az információkat felhasználni (ami azért igen csak hasznos lehet, sokaknak már ez is megéri), de ha látod mások tevékenységéből, milyen egyszerű a magasabb lépcsőket is elérni, egyszerűen elkezdheted a toborzást te is a vagyonépítésért.

Megkapod a

 • PosiTeam Felelős Marketing Rendszert
 • Positeam Family mobil applikációt
 • a PosiTeam Webiroda is a rendelkezésedre áll.
  Regisztráció után innen vásároltad meg a választott csomagba a termékeket (a számla végösszegének a szállítás nélküli értékének kell a csomaghoz tartozó minimum összeg felett lenni pár euróval).
  Ezzel a teljes vállalkozásodat tudod kezelni és a csoport tagok vásárlásait is áttekintheted (hogy jobban tudj nekik segíteni, előtte érdemes egyeztetni, mit gondolt az új belépő vásárolni).

  Itt láthatod a közösség és a csoportod fejlődését, neked mekkora hatásod van-volt benne. Heti jutalék kimutatások kérhetők le, és a csoport tagok 4 hetes időciklusának lejártának dátumát is lehet látni, lehessen őket emlékeztetni erre. Stb.

A Támogatói és Alapítói csomag különbsége:

 • A Start Bónusz (a képen SUP Bonusz)
  Támogatóként ez korlátozott, Alapítóként korlátlan. A különbséget (ami anyagilag később elég nagy lehet, érdemes rá oda figyelni) kérdezd meg a meghívódtól.
 • Két plusz pozíciót lehet kapni Alapítóként, ami néhány szinttel feljebb indul, és a hetente elérhető maximális pénz lehetőségét emeli majdnem a duplájára.

Mivel az első vásárlásnál kell döntened, milyen irányba szeretnél menni, hatékonyan pénzt keresni vagy csak néha foglalkozva az üzlettel, fizetés kiegészítésként kezelni a témát (a kettő között több tízezer EUR különbség lehet hetente!), feltétlen érdemes azzal ezt megbeszélned, aki szólt neked és a csoportjába kerültél

Végül, ami nagyon fontos, a megkeresett pénzed, jutalékod, ami a virtuális bankszámládon jelenik meg:

 • 100%-ban levásárolható a PosiTeamen belül (és esetleg kiskereskedelmi áron tovább értékesítheted magánemberként, ismerősöknek, de semmiképpen nem boltban vagy webáruházban!). Vagyis nem egy virtuális, kézzel megfoghatatlan dologért adsz pénzt, terméket lehet belőle vásárolni, így a saját fogyasztás szinte ingyen van.
 • PosiTeam bankkártyát vásárolhatsz és azon helyezed el a megtakarításod EURoban! (Mint minden bankszámlának, ennek is van havi díja!)


És még valami!

logó

Ami a jövődet erősen befolyásolhatja, ami egy eddig nem létező, óriási lehetőséget nyithat meg mindenkinek

Biztosan tudod te is, a tudatos vásárlók fogják meghatározni a következő évtizedek gazdasági trendjeit.

logó

Három képzeletbeli tudatos vásárló látható a képen:

 • Anna aki Vegán és szereti a Karitatív termékeket
 • János, akinek fontos, hogy Fair Trade és lehetőleg Karbon semleges dolgokat vásároljon
 • Erika, aki az Organikus termékek felé fordul és fontos neki a Korrekt bérezés

Mindenkinek megvan a saját elképzelése, preferenciája.

logó

A PosiTeam annyit csinál, ezeket a tudatos vásárlókat egy olyan lehetőség kapujába teszi, olyan lehetőséget kínál számukra - 2019. novembertől - amit a tudatos vásárlói keresnek.
Számukra a megfelelő, a keresett kategóriájú termékeket kínálja a PosiTeam Family Applikáción keresztül.

Úgy gondoljuk, ennek a vállalkozásnak ez lesz majd a leg-leg-legjelentősebb része.
Ezt most fogjuk elindítani és itt a mínusz egyedik pillanatban tudsz már erről - olyan, mint az ötös lottó számait a szelvény kitöltése előtt tudni.

A PosiTeam Family Applikáció amikor elindul, egy piactér lesz.

logó

Azt is lehetne mondani, az Etikus Vállalkozások Amazonja (az Amazon a világ egyik legnagyobb online vásárlási helye). Olyan piactér lesz, ahol az Etikus, Felelős, Fenntartható termékeket, szolgáltatásokat kínáló cégek lesznek jelen - nagyon sokan és ugrás szerűen, egyre többen.

A vásárlók ezen az appon keresztül - PosiTeam Tagként - választhatnak különböző dolgok közül.

logó

Pl. Anna szereti a vegán ételeket, ezen az appon keresztül megtalálja, hol tud magának ilyet vásárolni, hol van a legközelebbi ilyen üzlet, étterem.

logó

Szereti a karitatív termékeket is és olyan testápolót, sampont, szappant vagy gumicukrot, csokoládét vásárol, ami egészséges, fenntartható és mint Társadalmi Vállalkozás profitja nagy részével az általa választott karitatív célt segíti (pl. fa ültetés, idősek vagy gyermekek támogatása, stb.)

Nagyon sok ilyen új típusú vállalkozás fog bekerülni a

PosiTeam Family App-ba

Vásárolni lehet majd innen. Közvetlenül!

Miért fontos, hogy innen vásároljunk?

logó

Mert a vásárlót(!) is jutalmazza a PosiTeam.


logó

Nem csak vásárolni tud majd - nagyon egyszerűen, nagyon könnyen - hitelesített, Etikus, Felelős, Társadalmi Vállalkozás cégektől, hanem ő ezért jutalmat is kap!

Pénzbeli jutalmat!

A PosiTeam Family Applikáció a világ első olyan rendszere,
ami díjazza a vásárlói tudatosságot.

Miért fontos?

Mert közösségi térként is használhatjuk ezt az applikációt !!
(Ismerős biztosan más közösségi tér kezelő is)

Mert nem csak a PosiTean készítmények fogják az alapját jelenteni a Found You karitatív projektjeinek és a Te etikus vagyonépítésednek, hanem ezt meggyorsítja, felturbózza a PosiTeam Family Applikáció.
Gondolj bele mekkora forgalom fog ezzel megvalósulni!A tudatosság piaca

logó

Egy óriási piacról van szó!

Csak a Nagy Britániában a tudatosság piaca, a felelős vállalkozások forgalma háromszor nagyobb, mint a saját mezőgazdasági szektorának forgalma!
Iszonyú magas szám!

Az összes fogyasztó 75%-a tudatos vásárló. Egyszerűen csak belső indíttatásból!
Akik azt mondják:
"Igen, szívesen vásárolok segítő terméket",
"Igen, én szívesen vásárolok karitatív terméket",
"Én szavazok a pénztárcámmal. Nem a multikra és az embereket kizsákmányoló, kizsigerelő gazdaságot támogatom a költéseimmel, hanem azokat kis és középvállalkozásokat, termelőket, etikus cégeket, akikről tudom és látom, jót szeretnének a bolygónak és az embereknek.
Rájuk szavazok a pénztárcámmal!"

Ők, ilyen vásárlók teszik ki a fogyasztók 75%-át.
Érzed mekkora trend ez? Csak Európában ez több, mint 550.000.000 fő.
Ötszázötven millió!
Aki már most így vásárol!
A mi dolgunk csupán annyi, hogy megmutassuk nekik, hogyan tudják ezt úgy megtenni, hogy ezért ráadásul jutalmat is kapjanak!

Ezért fontos hangsúlyozni, a PosiTeam a világ egyetlen, (műbizonylati, valós) szabadalommal védett üzleti know-how-ja és Felelős Marketing Rendszere, amin keresztül a PosiTeam és a társult etikus vállalkozások jutalmaznak minket, fogyasztókat. Azért, hogy ide szavazzunk a pénztárcánkkal és ilyen cégektől vásároljunk termékeket és a PosiTeam Found You küldetését közösen, egy csapatként, egy közösségként megvalósítsuk!

Ezzel tudjuk felépíteni a világ legnagyobb karitatív szervezetét!


(Tetszik eddig? Van még!)


logó

550.000.000 millió ember (potenciális érdeklődő), tudatos vásárló.
Nem majd lesz a te és a mi munkák során, hanem
már van! Csak szólni kell nekik!
Várják a mi lehetőségünket!

Ők várnak egy olyan lehetőségre, amit
te, én, mi
meg tudunk nekik mutatni.


Mi a dolgunk?


logó

Megkérdezni:

"Figyelj! Támogatnál egy karitatív közösséget, szerveződést, helyi projekteket azzal, hogy innen vásárolsz pl. egy C vitamint? Egy sampont? Vagy egy éttermet ebből az app-ból választasz ki?"


logó

Sokunknak fontos az, mi van a világon a nálunk kevésbé fejlett országokban, vagy mondjuk úgy, elmaradottabb régióiban? De mindenkinek fontos a saját környezete is!

Tudod mi a zseniális? Ha Te a PosiTeam Alapítója, Nagykövete vagy, Te a saját városodban tudsz projektet indítani. Azoknak az embereknek tudsz segíteni, akiken szeretnél, akik a saját környezetedben vannak. Akik neked fontosak. Akiknek szükségük van segítségre a Te városodban, régiódban, országodban.

Ha Nagykövete vagy, ha segítesz toborozni, ha vállalod ezt a küldetést, és ezért elfogadod a pénzt cserébe, elfogadod azt, élhetsz igenis jól, felszabadultan és megérdemled a jóságot, bőséget azért, mert másoknak segítesz, akkor ez a világ legnagyobb vállalata lehet!

Nem csak a világ legnagyobb közössége és hálózata, a világ legnagyobb vállalata lehet a PosiTeam a társult vállalkozásokkal, etikus cégekkel együtt.


A mi dolgunk csak az, hogy megosszuk ezt az információt

logó

Hogy megkérdezzük, meg merjük kérdezni magunktól:

elfogadnánk pénzt azért, hogy másokon segítünk?


logó

Megkérdeznénk másokat:

Támogatnák ezt a kezdeményezést?

logó

Azzal, hogy innen vásárolnak.

Azzal, hogy fenntartható módon élnek.

Azzal, hogy ide szavaznak a pénztárcájukkal!Hologramos Matrica Projekt

logó

Közelebbről megnézve a termékeinket, mindegyiken van egy hologramos matrica.
Arra szolgál, hogy sehol ne tudják másolni ezt a dolgot. Egyedi tervezésű, három rétegű, hologramos matricát alkalmazunk a termék jelölésre - biztosítja minőséget, eredetiséget.

Ez a matrica nem csak a saját fejlesztésű és készítésű készítményekre fog felkerülni, hanem egyéb termékekre is, melyek a hagyományos kereskedelmi forgalomban kaphatók. Pl. a nagyáruházakban is forgalmazottakra.

Képzelj egy egy ásványvizet, joghurtot, bort, vag más terméket, amit naponta használnak az emberek.
Gondolj bele, egyszer csak meglátsz egy terméket a boltban, amin ugyan az a matrica látható, mint a saját termékeken. És látod, valaki megfogja, beteszi a kosarába. Igen valószínű (most az elején), neki fogalma sincs, mi az a PosiTeam
Lelki szemeid előtt megjelenik - ismét nőtt a közösségi és karitatív bevétel, ami engem is érint!
És egyre többen keresni fogják ezt a logót, mert általunk el fog jutni az információ, hogy ez mi - a csoda.

Pl. Ülsz egy nagy családi vacsorán - és mondjuk nem mindenki nyitott arra, hogy Támogatókat toborozzon. És közben megkérdezed:
"Figyelj! Annyit megtennétek, ha legközeleb bementek abba a jól ismert nagyáruházba ami "T"-vel kezdődik és mondjuk vásároltok egy tésztát vagy egy üveg bort. Megnéznétek, a terméken rajta van ez a matrica?
(És megmutatod a telefonod hátuljára felragasztott matricádat.) Szerinted meg fogják tenni az emberek ha megkéred őket? Szerintem igen! Mivel szóba hoztad, nem csak megnézik, meg is vásárolják, mert te említetted nekik. És tudva, ezzel a vásárlással ha kis összeget fizetnek, akkor is támogatnak Téged.

Ez a jövőben egy minősítő rendszer lesz. A matrica azon a terméken amin megjelenik, azt jelzi, az adott termék egy karitatív termék, tehát ha valaki azt megvásárolja, akkor hozzájárul valamilyen jó ügynek a szolgálatához, támogatja azt.

A jó hír az, ezeknek a forgalmából is részesedik a jótékonysági oldal és a csapatnak is jut belőle.
Ezért is érdemes elérni a nagyköveti szintet, mert nem csak a saját termékek forgalmából tudunk részesedni, hanem minden egyes eladott termékből ami a boltokba kerül és ez a matrica van rajta.

Ismereteink szerint ez az első olyan megvalósuló lehetőség, amikor egy direkt értékesítő cég részesedni tud a boltok, a kereskedelmi egységek (világméretű) hálózatának forgalmából is.

A vásárlók, akik azt sem tudják, mi a Positeam, bolti vásárlásaikkal ők is támogatják a karitatív elképzelésünk megvalósulását - létrehozni a világ legnagyobb karitatív szervezetét.

Hol lehet ezzel a matricával találkozni?
Ez lehet egy elektromos bicikli, palack bor, hajszárító, ásványvíz, esetleg egy autó.


De lehet részese bármelyik cég, amelyik azt gondolja, ez egy jó dolog lehet.
Ez azt is mutatja, Te más céget, annak termékét, szolgáltatását is behozhatod a rendszerbe, ha az meg tud felelni a rendszerünkhöz csatlakozni kívánó feltétel rendszernek - ami nem bonyolult, de folyamatosan ellenőrizzük.
Pl. fodrász, autójavító, biobolt, étterem, pék, stb. Az ilyen cégeket ingyen reklámozzuk a PosiTeam Family alkalmazásban. Az ilyen cégeknek a forgalma átlagosan 100-300%-al nő egy év alatt - a tudatos vásárlások miatt Ilyen cégek (egyéni vállalkozók) biztosan Alapítói (Business) csomaggal fognak belépni, hiszen cég, egy magánember lehetőségeihez képest nagyobb léptékkel is be tud lépni.

Könnyű elérni így szerinted is a Nagyköveti szintet?
(Pl. Egy héten egyszerre beléptetett - kifizetett Business csomag vásárlással, szándékosan azonos hétre egyeztetetten időzített - 4 cég biztosítja a Silver szintet)
Mások által behozott ilyen kereskedők által forgalmazott termékek után is kaphatsz jutalékot?
Robbanásszerű terjedésre számítunk, hiszen mindenki szinte egyszerre akar ilyenekből előbbre menni, részesedni. Aki hamarabb lép - akár már ma - annak több lehetősége van (lesz), mint aki később jut el ehhez az információhoz és csak akkor lép!

Szólás-mondás is megemlíti:
"Aki hamarabb lép, előbbre jut!"Ez a PosiTeam!

A világ első, szabadalmaztatott karitatív vállalkozása és eszközei, amikről te már most tudsz.
Növekedése most van robbanási fázisban és most lépjük át az országhatárokat
Már most van kapcsolatunk érdeklődőkkel, az alábbi országokba már kiszállítunk:

Ausztria, Németország, Cseh ország, Románia, Szlovákia, Anglia

Keressük azokat az Alapítókat, Nagyköveteket, jó szándékkal bíró embereket, akik vállalják ennek a küldetésnek úgy a lehetőségét, hogy elfogadják cserébe azt az anyagi bőséget és jólétet, amit a PosiTeam nekünk kínál. Csak azért, hogy vigyük a hírét és segítsük a Támogatók, Alapítók csatlakozását.


Nem csak beszélünk róla!
Nem egy szép idea, vagy egy hippi hóbort, esetleg utópia - mi már ezt csináljuk!


logó

Sokan megtapasztaltuk már, milyen létbiztonságban élni, és milyen ezekkel a termékekkel együtt élni (fantasztikus - lásd termék tapasztalataink a téged megkeresettel beszélj !!)

Milyen érzés részt venni egy pl. Cseppkő utcai játszótér építésében
Milyen érzés az, hogy a Tűzoltó utcai Gyermek Klinikának egy olyan műszert tudtunk adni, ami sok-sok gyermeknek a kezelését könnyítette meg.
Segítettünk egy bicikli út kialakításában, és más projektekben, melyek helyi közösségek által lettek szervezve.

Képzelj el egy világméretű közösséget, hálózatot, ahol pusztán a tudatosság okán helyben segíthetünk embereknek.
Mi már jól vagyunk anyagilag és nem a saját pénzünkből kell adni (ha nem akarsz) és projektet létrehozni, hanem ezt a PosiTeam finanszírozza, mely egy szabadalommal védett Társadalmi Vállalkozás. Gyakorlatilag arra képes, hogy világviszonylatban, a világ bármely országának bármely városába eljusson általam, általad, általunk.

Tudjon olyan emberek életén segíteni, akiknek most nincs lehetőségük esetleg ezt az információt olvasni, webinárt nézni vagy meghallgatni előadásainkat.Prezentáció

logó

Ez az, amit szerettem volna átadni és nagy tisztelet és hála, köszönet, hogy egyáltalán azzal támogattál, megismerted ezt az információt

Most már tudsz róla

Ha már tudsz róla, talán nem vagy iránta közömbös.
Ha nem közömbös számodra, talán elindít valamit.
Ha csak Támogatóként - megköszönjük és hálásak vagyunk ha - megfontolod azt, terméket vásároljál a PosiTeamtől és támogasd ezzel az ügyünket, és támogasd azt, aki neked ezt megmutatta, itt a lehetőség!

Toborzó Alapítóként, Nagykövetként ha beállsz mellénk és közösen visszük ezt az ügyet - segítünk neked minden lépésben.
Nem egyedül kell csinálnod. Kapsz támogatást, egy csapatot, egy know-how-t és egy közösséget, aki azon lesz, hogy neked jó legyen.
Aki azon lesz, hogy neked valós legyen az etikus vagyon teremtésed, a kiegyensúlyozott és boldog élet!

Ha a prezentáció és egyéb információk alapján megmozdult benned valami és egy kicsit is magadnak érzed a témát, további információkat kaphatsz attól aki neked megmutatta ezt, a nyílt előadásainkon, Tudatossági WorkShopon.
Amit akár Te is szervezhetsz az ismerőseid körében (ami lórúgás sebességgel visz a Nagyköveti szintre, azaz nagyon megéri a belefektetett munka) és megbeszélve velünk, mi tartjuk az előadást, ami neked hoz előre lépést.

Nagy tisztelettel és szeretettel köszönöm, hogy megismerted ezt a prezentációt
Kérdéseiddel fordulj hozzám. A világnak nagy szüksége van rád, lépjünk együtt!


Esetleges vásárlásod indítása egy ingyenes, vásárlásra nem kötelezett regisztrációval kezdődik:

https://100955.positeam.com

(Vásárlás előtt kell eldöntened Támogató vagy Alapító az a szint amelyiken szívesen indulnál)


Találkozzunk akár személyesen is, részemről a szerencse!


A prezentáció tegező formában volt, de ha beszélgetésre kerül a sor veled, a magázódás is teljesen természetes, mert nem ez a forma a lényeg - szerintem - hanem a közös gondolkodás, az pedig tegeződve és magázódva is könnyű, ha azonos a célunk:

Éljünk jólétben, etikus vagyonteremtéssel és
segítsük embertársainkat ahogy csak tudjuk!

Mikola Rezső
+36 20 943 4676


A Társaság független Partnere. A honlap nem a Társaság hivatalos weboldala!


Álmaid teljesülnek!

Mi a te álmod, elképzelésed, célod, mit szeretnél abból megvalóstani?
Ha van egy olyan cég, ahova elmégy állásinterjura, és megkérdezik mennyit szeretnél keresni: Tovább

Előadás hangfelvétele:

#

Positeam Társadalmi Vállalkozás

#

Dr. Gelléri Julianna - Fontos az egészséges bél(mikro)flóra

#

Dr. Dézsi László - Nanotechnológia & Nanomedicina

#

Cseppkő Projekt - 2016.05

#

Dr. Gelléri Julianna - tudás Need (kell) Max!

#

Dr. GellériJulianna - Kívül - belül természetesen

#

Páczelt Mihály - Pozitív gondolkodás

#

Mi egy Társadalmi Vállalkozás?

#

Tudatos Választás