rezso@nanohelper.eu
+36 20.943.4676

Sokminden

Ezen az oldalon a témához szerintem kapcsolódó információkat próbáltam bemutatni, ami jelzi, sokan gondolkodnak és cselekszenek hozzánk hasonló módon - érdemes megismerni.
A kínált információk értelem szerűen kapcsolódnak termékeikhez, azok által elérhető hatásokhoz, illetve az általunk is képviselt "megoldási szemléletváltás" - Jutalmazott Tudatosság koncepciónkhoz.

Konkrét kérdésével forduljon ahhoz, aki Önnek ajánlotta ezt az oldalt, illetve a lábrészben megadott elérhetőségek segíthetnek.
(Az adott oldalakon található információkért, tartalmakért az oldalt üzemeltető a felelős, nincs üzleti kapcsolatunk vele!)


Az, ahogyan a jótékonyságról gondolkodunk, egyáltalán nem megfelelő.
Ebben a merész beszédben Dan Pallotta azt mondja (magyar felirattal):

Támogatás lehetősége

Mivel, milyen egyszerűen lehet támogatni a rászorultakat.
Hogyan lehet ezért jutalmat kapni?
Alapítványoknak egy ajánlott lehetőség - esetleg hozzánk csatlakozva nagyobb eredménnyel!

Tovább


Mikrobáink tesznek azzá, akik vagyunk?

"A testünkben élő másfél kilónyi mikroba fontosabb lehet, mint a teljes génállományunk összes génje együttvéve" -- mondja Rob Knight. Az előadásból megtudjuk, miért.

Kapcsolódó információként ajánlom az előadásunkat a bél(mikro)flórával kapcsolatban Dr. Gelléri Juliannától

Tovább


Ízületi porcszövetek javítása

"A regeneratív képességekkel bíró szalamandrák, gőték vagy axolotlok olyan molekulákkal (mikro-RNS-ekkel) rendelkeznek, amik az ízületi porcszövetek javításáért is felelnek.
Ez a mikro-RNS az emberi szervezetben is megtalálható, de a tanulmány szerint egyes területeken erősebben fejti ki a javító hatását – a bokában aktívabb, mint például a térdben vagy a csípőben."

Próbálja ki a szabadalmi oltalommal rendelkezó spray készítményünket, mely nagyban támogatja ezt a folyamatot!

Tovább


A felvilágosult kapitalizmus

Joseph Eugene Stiglitz amerikai közgazdász, közpolitikai elemző és a Columbia University professzora.
Közgazdaságtudományi Nobel-díjas

webinar

"A felvilágosult kapitalizmus lehet csak a jövő!
Az elmúlt 50 évben az emberek közti (vagyoni) egyenlőtlenség egyre csak rosszabbodik, miközben teljesen kimerítjük az erőforrásainkat. Miközben a klímaváltozás valódiságán vitatkozunk, nem vesszük észre a tágabb képet, a legnagyobb problémát.

Az egyetlen megoldás az, ha az üzleti célokat újragondoljuk és új irányba fordítjuk. Egy teljesen új gazdaság alakul ki, amely az emberekre és a bolygóra fókuszál, nem csak tiszta nyereségre. Annak érdekében, hogy ez az új gazdaság fellendüljön, a kormányoknak új ösztönzőket kell létrehozniuk, és a pénzügyi szektornak több tőkét kell irányítania a változásokat vezető vállalkozások felé.
Mi (helyesen) milliárdokat költünk a háború és a katasztrófák szörnyűségei ellen. De ki fektet be olyan tartós vállalkozásokba, amelyek az embereket kiszabadítják a szegénységből? Mi is a felvilágosult kapitalizmus?

Ragadjuk meg az emberi történelem legnagyobb vállalkozásának legetőségét. Vállalkozzunk a világ megmentésére! Hozzuk létre az új gazdagságot az emberek számára vagyont és a munkahelyeket a bolygó megmentéséből."

book

A progresszív politikánál maradva, az ön legújabb könyvében amellett érvel, hogy progresszív kapitalizmusra van szükség.
Mit takar ez a fogalom?

A könyvemben amellett érvelek, hogy egy új társadalmi szerződésre van szükségünk a piacok, kormányok és a civil társadalom között. A piacok dinamikusak, ami nagyon értékes, de meg kell szelídíteni őket. Amerikában a profitmaximalizálás nagy része a kizsákmányolásról szól: a dolgozók kizsákmányolásáról, a fogyasztók kizsákmányolásáról, a piaci hatalom kiaknázásáról.

Ennek a megakadályozásához szabályokra, szabályozásokra van szükség, hogy a piacok energiáját úgy fogjuk vissza, hogy azok a társadalmat szolgálják. Egy ideje ugyanis már nem a társadalom egészét szolgálják, hanem a társadalom felső egy százalékát vagy a felső egy százalék egy tizedét(!), az alsó 90 százalék kárára.

A könyvemben azt próbálom leírni, hogy milyen új társadalmi szerződésre lenne szükség a piac megszelídítésére és annak biztosítására, hogy a társadalom egészét szolgálják, és hogy kiépülhessen egy új egyensúly az állam, a piac és a társadalom között.

A trend.
Egyre több helyen üti fel a fejét (ha figyeli a gazdaságot, gazdaság politikát).
Ez mutatja, jó irányban haladunk (PosiTeam), csak a 99,90% még a fogalmat sem ismeri, ezért aki ilyennel akarja "szédíteni", inkább a 3 betűs szóval válaszol: Nem. Rostély lecsapódik - nem érdekli, egy lépéssel sem tovább.
Míg a saját bőrén nem érzi, nem is érdekli!
De honnan tudja, ez az ami nála is viszketést okozott, ha nem ismeri a kiváltó okát?
Mindegy, ki mondja neki, nem lát (nem akar látni) tovább - félti az eddig elértet.
Borzasztó nehéz meló ennek az abszolút új ismeretnek a terjesztése, értő fülek találása.

Valami hasonló a PosiTeam célja is - lásd lap végefelé a kiemelést (középen)
Csatlakozz hozzánk: https://100955.positeam.comÉljünk jólétben, etikus vagyonteremtéssel és
segítsük embertársainkat ahogy csak tudjuk!

Mikola Rezső
+36 20 943 4676


A Társaság független Partnere. A honlap nem a Társaság hivatalos weboldala!


Jutalmazott Tudatosság

A PosiTeam megadja nekünk azt a lehetőséget, hogy ha jó emberek vagyunk, és szeretnénk fenntarthatóan, egészségesen élni, akkor ebből megélhessünk.
Megélhessünk a saját jóságunkból, abból, hogy tudatosak vagyunk. Tovább

Dr. Dézsi László - Nanotechnológia & Nanomedicina

#

Dr. Gelléri Julianna - Fontos az egészséges bél(mikro)flóra

#

Páczelt Mihály - Pozitív gondolkodás

#

Mi egy Társadalmi Vállalkozás?

#

Tudatos Választás