rezso@nanohelper.eu
+36 20.943.4676

Sikeresség a kettes másolódással?

Akinek szólunk, az első, hogy menekülőre veszi - megint jött valaki egy üzlettel.
Első reakciója a "NEM"
Második a "Én nem tudom ezt csinálni"

Talán a harmadik 5 másodpercben eszébe jut, még mindíg nem hallotta, mit nem akar, hiszen én még szóhoz sem jutottam, eddig csak a megszokott ellenállás falát húzta fel.

Annyira szokatlan, hogy valaki csak egy koncepciót szeretne nagy vonalakban megismertetni, ami alapján el lehet dönteni, érdekes lehet az eddig soha nem hallott új - vagy ...
Nincs semmi gond. Sokan a megszokottal is elégedettek.

De talán érdemes lehet 10 percet rászánni egy olyan koncepció megismerésére, amin sokan 5 évet dolgoztak, a tulajdonos több tízmillió eurót fordított a megvalósítására, hogy megkapjuk rá a

Nemzetközi Szabadalmat

És ahogy elmondjuk, miben van részünk - általában meggondolják magukat - szüksége lesz rá, szeretné ezt magának is. Nem azt fogja érezni, behúzzák valamibe, hanem azt, milyen szerencsés, hogy elérte őt is ez a lehetőség és mit kell ezért tegyen, hogy részese lehessen.
Itt ez utóbbiról lesz pár szó.

Mekkora a lehetőség?
Nézze meg 4 perces kisfilmünket:

Positeam Fair Trade Network https://vimeo.com/415326207
Jelszó a videóhoz: fairtradenetwork


A koncepciónkat részletesebben a Webinárunk ismerteti.
Részletek a honlapunkon találhatók:

https://www.fairtradeteam.com

Miről fogunk beszélni

#

 • Koncepciónkról pár szó
 • Milyen fázisaink vannak
 • Milyen digitális eszközökkel segítjük a munkádat
 • Példák lesznek jövedelemre, ami megmutatja, nem kell tömegekben gondolkodni a nagyon komoly jövedelem eléréséhez.

Mit csinál a PosiTeam?

Közösséget építünk!
Egy, a szokásoktól különböző, másfajta értékrendet követő közösséget. Mert büszkék lehetünk és büszkék vagyunk arra, amit létrehoztunk és tovább fogunk vinni.

Ez egy olyan közösség, ahol a sikereket, a nyereséget, amit a cég elér, azt mind-mind visszaosztja a közösségnek. Ezt kevesen hiszik el, pedig így van, ezért vagyunk olyan sikeresek, mert a tagok magukénak érzik a céget, önmagukért dolgoznak!
Itt nincs jobb vagy rosszabb, mindenki ugyanannyit ér.
Itt nincs az, a vezetők többet érnének. Ezt a rendezvényeinken is lehet érezni - mindenki ugyan annyit ér!

Fair Trade cég vagyunk, ami méltányos kereskedelmet jelent. Aki a közösség tagja, aki amennyi munkát bele tesz, abban az arányban tud belőle részesedni.

Azért, hogy anyagi biztonságban legyél és azt érezd, meg tudsz ebből élni. Sőt, nagyon-nagyon is jól tudsz belőle élni.
És ezzel a családod jövőjét is meg tudod alapozni.
És ehhez nem kell nagy tömegeket megmozgatnod!

Miért fontos ez a szabadalom és szimbólum?

#

Ezt az egész rendszert egy szabadalmi oltalommal védettük le. Azért, mert olyan jónak, olyan egyedinek és más számára is kelendő lehetőségnek gondoltuk, ami sokakat fog érdekelni. Ennek megjelenítésére egy védjegy szolgál. Maga a védjegy nem másolható a (magyar találmányú) lézeres kialakítás miatt. Megjelenésében jelzi azt is, karitatív projekteket is megvalósítunk.

Ez a matrica annak a szabadalomnak a szimbóluma és védjegye, amit bármilyen termékre és szolgáltatásra lehet használni, alkalmazni.
Több millió termékre és szolgáltatásra fog rákerülni nemzetközileg.
Erről lehet majd megismerni, azok a termékek, szolgáltatások, melyeken ez rajta lesz, mind-mind egy jó ügyhöz járulnak hozzá.

Amikor ilyen jellel, matricával ellátott termékeket a boltok polcairól leemelünk, ilyen jelzésű szolgáltatásokat veszünk igénybe, azt érezhetjük, ismét valami jót tettünk. Ha valaki nem építi az üzletet, de a már ezekkel a jelzésekkel ellátott termékekből vásárol, akkor már egy jó ügyet képvisel.

Fázisaink

3 fázisban fog megvalósulni a kialakított üzletnyitások.

#

1. fázis

Jelenleg itt tartunk.
Már rajta vannak termékeken ezek a matricák.
Jelenleg a közösség növelése a célunk, hogy a következő fázisokat indítsuk.

Nem termékeket árulunk, kínálunk.
Mi a koncepciónkat kínáljuk, használatra!
Az illető mégis azt fogja nézni, hol van az a termék, amit meg tud vásárolni. Már vannak ilyen matricás termékeink, ezek értékesítéséből kapjuk a pontértékeinket.

Most (2020. februárban) indultunk el ezzel a koncepcióval, ezért vagyunk az első fázisban.

#

Magát a koncepciót 5 év alatt sikerült felépítenünk, amire a szabadalom adta meg a kínálat igazi lehetőségét. A közösségi szabadalmi jogosultság örökölhető. Ez talán jelzi hosszú távú elkötelezettségünket koncepciónk, tagjaink, vásárlóink felé - jó helyen vannak! Az öröklés lehetőségével a családja jövőjét tudja biztosítani igen hosszú távon!


2. fázis

Nem csak a saját márkás termékek értékesítése után fog a cég jutalékot adni, hanem amit a közösség tagjai bárhol vásárolnak - webshopban, boltokban, éttermekben vagy akár benzinkúton, esetleg valamilyen szolgáltatás, bár mi - ez után is fogunk részesedést kapni. Az így behozott pénzek a jutalék alapunkba kerül be, azt növeli. A megnőtt jutalék alap - mivel ebből minden héten mindent kifizet a cég a tagoknak - nagyobb egyéni jutalékokat jelent.
Mintha evőkanál helyett merőkanállal osztaná a cég a jutalékot.

Azaz nem csak a mi saját kis csoportunk forgalma után kapunk jutalékot, hanem a cég teljes forgalma után. Az alattunk, a mellettünk, a felettünk lévők forgalma után is! Bármelyik Poziteam-es tag vásárol ezeken a platformokon, minden vásárlás után részesedünk.

#

Ez a matrica védjegy is egyben.
Biztosan ismered, cégeknek, szolgáltatásoknak, termékcsoportoknak vannak védjegyeik. Ez a védjegy jelzi a vásárlónak, az adott termék gyártója vagy szolgáltatást adó Társadalmi Vállalkozásként a profitja egy részével jó ügyet szolgál!

Ha valaki találkozik ilyen emblémás termékkel, Positeam-es tag, biztosan ezzel a jelzéssel ellátott terméket, szolgáltatásokat fogja választani a többi közül, mert ezzel vissza tölt a jutalék alapba, esetleg még mint Positeam-es olcsóbban is vásárolja.

Ott lehet megszállni, ebédelni, kávézni, aki ilyen matricával kínálja a termékeit. Mert ezzel egy jó ügyet segítek és a közösségnek is tudok visszaadni azzal, hogy ilyen matricás terméket vásároltam.


3. fázis

#

Amikor eljutunk ide, az azt fogja jelenteni, az emberek, akik azt mondták, "Köszönöm, én nem", a tudat alattijukból elő fog jönni, engem felkeresett valaki ezzel a matricával kapcsolatban. És tényleg, ez a tej nem drágább, mint a másik, akkor inkább ezt vásárolom meg, mert ezzel jó ügyet szolgálok. "Hú, ezen a mosóporon, ásványvízen, boron, vajon is rajta van" és elkezdi bepakolni ezeket a kosarába.

És talán eszébe jut, hányan teszik ezt aznap mondjuk csak
Európában nagyon-nagyon sok boltban.

És talán rájön, ez neki is hozhat bevételt, ha ilyen sokféle termék után sok jutalékot termel az ő és mások vásárlása - mégis érdemes lenne csatlakozni, talán még mindig nem késő.
(Igaz, a hónapokkal előbb felkínált pozíciót már nem tudja elfoglalni, előtte biztosan nagyon sokan vannak már és azok nagyon sok tagjuk utáni nagyon sok jutalék lehetőségéről lekésett, de az üzlet állandóan bővül - sok lehetősége van még neki is!.)

Nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba belépni mert tovább folyik {Seneca}
Vagyis ugyan az a lehetőség egy életben csak egyszer adódik!

Azok az emberek, akiket eddig felhívtunk, látták a kis videónkat, a vásárlásaikkal jutalmazni fognak minket a belépésük nélkül.
Ezért nem fontos, hogy mindenki belépjen. Nem mindenki akar ebben a tevőlegesen részt venni. Mégis hozzá fog járulni a jutalékunkhoz és rengeteg helyi karitatív projektünkhöz.


Digitális eszközeink

#

Webiroda

Regisztrációs oldal
A regisztráció jelenti számunkra, az illető szeretne valamilyen formában csatlakozni hozzánk. Ezzel igénybe tudja venni információinkat, szolgáltatásainkat:

Regisztráció után minden elérhető információ itt van (információk, nyilvántartások, hálózati csoportjáról információk)

Webshop

A saját webshopjából termékeket is tud rendelni

Weboldalunk

 • https://www.fairtradeteam.com
 • Minden információ, ami az üzletéhez fontos, gyorsan elérhetően itt van
 • Innen lehet indítani a regisztrációt. Ehhez meg kell adni a saját 6 jegyű kódot. Pl: 100955 (az enyém)
 • Innen elérhető a FaceBook oldalunk, YouTube videóink és felhasználható plusz információk

Itt kapod meg azt a visszaigazolást, hogy amit mi képviselünk, az egy trend, az emberek ma ezt élik, érdemes bekapcsolódnia neki is.
Az, hogy Magyarországra még nem jutott el, az egy dolog, de máshol ezt már élik és emiatt igazán nagy lehetőség van benne, kezdeti pozícióban van világszinten az, aki ezt a fonalat felveszi és éli szintén, illetve tovább adja ismerőseinek.

YouTube oldalunkon üzleti eszközöket bemutató és projekt videókat nézhetsz meg. Ha végig nézed ezeket a videókat, tudni fogod, az általad behozottaknak mit honnan tudsz ajánlani az ismeret fejlődéséhez.

Mivel a rendszerünk tapasztalatai alapján nagyon sok munkatársad lesz neked is, heteken beül és nem lesz időd mindenkivel foglalkozni, azt tudod mondani nekik:
Menj fel a fairtradeteam.com-ra, onnan a YouTube videó oldalra és ott a XY videót nézd meg, ami végig vezet téged a kért információn!
Ha megnézted, utána hívj vissza és ha van kérdésedre szívesen válaszolok rá.

Így pl. a marketing tervet nem kell végig elmondanod neki, max. 1-2 kérdése lesz még ezzel kapcsolatban. A lényeg, Te tudd, hol mit tudsz megtalálni, hogyan tudod az illetőt az adott dologra irányítani, informálódni.

Ezzel a saját és az ő üzletétnek építését is könnyebbé tudod tenni - másolódás!

Hogyan tudsz csatlakozni?

Azokat is fel lehet ide hívni, aki még nem vásárolt, szeretne dolgozni, hogy meg tudja nézni, hogyan kezdje az üzletét.

A cégnél van egy olyan lehetőség is, hogy az érdeklődő üzletileg nem csatlakozik, csak szeretne közöttünk lenni. Lehet, számára az is egy megoldás, hogy velünk van, nincs egyedül. Mi is szeretünk ott lenni a projektjeinken, a rendezvényeinken és már az is jó érzéssel tölt el minket, hogy a webináron keresztül látjuk egymást!

Nem csoda, hogy az emberek szeretnek közöttünk lenni, hiszen egy olyan értékrendet képviselünk, amire minden ember vágyik.


Tarts velünk!

#

Aki csak regisztrál, annak nem kell semmit költenie.
Ha csak szeretne itt lenni, akkor is van egy webirodája, amiért már nem kell fizetni.

 • Eléri ingyenesen az itt található információkat
 • Megkapja ingyenesen a FairTradeTeam.com információit is
 • Megtanulhatja előre, mit hogyan kell tennie ahhoz, hogy ha üzletileg is csatlakozni szeretne, az első pillanattól minél sikeresebb legyen.
 • Tudja használni a webinárokat, tud embereket meghívni

És amikor úgy gondolja, itt az idő lépni, vásárol termékeket, hogy tag lehessen, és ezzel őt el lehet helyezni az üzleti struktúrában. A vásárlásakor választ a már matricával ellátott termékink közül.

Ezt már bruttó 150 EUR-ért meg tudja tenni, ami 90 pont (PV - Point Value)
Ez az ingyenes regisztrációval elérhető dolgokhoz képest annyival több, itt a cégtől kap egy pozíciót az őt meghívó struktúrájában (csoportjában)

A leghosszabb út is egy lépéssel kezdődik!
Ez jelenti a legtöbbet, hiszen innentől ha ő is szól másoknak és ők is csatlakoznának ehhez a közösséghez üzletileg, akkor a kifejtett tevékenységéért jutalékot kap. Az ingyenes regisztrációs esetnél is ki tudja fejteni ezt a tevékenységet, csak ott az ingyenesség miatt ingyen dolgozott.

Aki nem csak regisztrál de terméket is vásárol, annak van arra is lehetősége, akár fél év múlva induljon el.

Mit jelent az elindulás?

Aktívan azon dolgozik, bevételhez, esetleg magasabb pozícióba jusson.

Ez az első vásárlás olyan, amivel az életét tudja megalapozni, mivel ezzel - amit esetleg nem is gondolt komolyan - bekerül egy csapatba, egy olyan bináris fába, ahol amíg ő gondolkozik, körülötte épül az üzlet.
Az első vásárlásával már világforgalmi részesedést kaphat.
Az első vásárlásával egy üzleti pozíciót kapott!

Basic Package

Ha 150 EUR-ért vásárolt (90 PV - Basic Pack), ez egy üzleti pozíciót jelent neki. Pl: a StartUp jutalékból max. 9 EUR-t tud megkapni, ami a későbbiekben a fában minden páratlan belépő ember után feljön neki. Ő hetente max. 10.000 EUR bevételre számíthat a Bináris jutalékból, amit minden alatta lévő vásárlása után jön neki

Business Package

Ha 500 EUR-ért vásárolt legalább (300 PV - Buseness Pack), mert üzleti szemmel gondolkodott és anyagilag megtehette, hogy így induljon, eltökélt szándéka a vagyonépítés, akkor 3 üzleti pozíciót kap a cégtől és a StartUp jutaléka max. 30 EUR minden páratlan belépő után az alatta épülő fában.

Részletesebb információért fordulj ahhoz, aki téged meghívott ide, illetve a webirodából letölthető Kompenzációs Terv tartalmazza a pontos defíniciókat az üzletünkben


Jövedelem Példa

A következő példában egy átlag vásárlással számoltunk, amivel egyszerübb bemutatni a lehetőségeket. A példa valósan megvalósítható adatokkal dolgozik, de emberek különböző hozzáállása miatt kicsit változhat! Lehet, hihetetlen, de a számok valósak. Miért valósak a számok? Ezen a piacon a legmagasabb jutalékot azért tudjuk kifizetni, mert a tulajdonos a profitot is megosztja - ez a mai ember számára a saját eddigi tapasztalatai alapján nehezen elképzelhető (mert a szándékosan alacsonyan tartott bérezést szokta meg).

#

150 PV érték az átlag, ami bruttó 250 EUR
Milyen részekből áll össze ez az érték?

#

 • Nettó 1 EUR = 1 PV, ezért 150 EUR = 150 PV.
 • Erre jön rá a kiskereskedelmi árrés (30%) az 45 EUR. Ez csak az első vásárláskor van!
 • Az Általános Forgali Adó jön még erre. Magyarországon ez 27%, azaz 52,65 EUR
 • Erre jön még a szállítás költsége, ami több apró paraméterből áll össze.

1. hét

Milyen összeget lehet keresni az első héten?

Szóltunk az ismerőseinknek és 2 barátunk azt mondja nekünk, szívesen vesznek részt ebben az üzletben és mindketten (a példánk alapján) 150-150 pontértékért vásárolnak.
A példában az induló tag Business csomaggal indult.

Milyen jutalékot lehet kapni ekkor?

#

Abban (is) különbözünk más hasonló cégtől, hogy aki elindul, az első pillanattól tud a világforgalomból - Start Pool - részesedni. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert elképzelhető, sokan nem tudnak Magyarországon kívül más országból beléptetni embereket, mégis rengeteg ország forgalma után fog jutalékot kapni.

Az itt feltüntetett 50 EUR általában egy minimálisnak számolt összeg, mert ez már most is, amikor alig pár ország van nyitva, el szokta érni a nettó 200 EUR vagy ennél magasabb összeget is (ami nem csak eléri, de meghaladja a belépési bruttó minimális összeget!) de jobb kellemesen csalódni.

A Start Pool jogdíj akkor jár, ha az illető az adott üzleti héten 2 embert hozott be új tagnak.

A PosiTeam rendszerében heti kifizetés van.
Az aktivitásunkat egyszer kell megvásárolni, ami azt jelenti, 90 pont (adott szinttől már 180 PV), viszont négyszer kapunk kifizetést ennyi idő (28 nap) alatt.

#

2 munkatárs után a Start Bonus fejenként 20%, 30 - 30 EUR = 60 EUR

#

A Start Up Bonus 10%, így a páratlan ember után itt 15 EUR összeget kap.

Nagyon fontos, hogy az induló tag az indulási formájának (Basic vagy Business) 10%-ig lesz erre jogosult ennél a Bonusz formánál! Azaz Basicnél 90 PV után 9 EUR, Businessnél a 300 PV után 30 EUR

Ha megnézzük a 2 emberrel az első héten elért 125 EUR jutalékot (kb. 43-45.000 Ft - árfolyam függvénye), azt lehet mondani, ez elég jó eredmény.

A behozott munkatársak érdeklődtek, hogyan tudnának előbbre lépni gazdaságilag ők is. Azt mondtam nekik, tegyék azt, amit én is teszek - hozzanak be minden héten 2 főt legalább ( de az eszközeink mindenkit nagyon eredményessé tehetnek, ezért a 4-6 fő is elérhető).

Ajánlottam nekik a honlapunkról - https://www.fairtradeteam.com - kiindulva a videó információt(Gyorsindulás és 5-ös bázis stratégia), ami részletesen bemutat egy nagyon hatékony stratégiát.
Ehhez további tanácsokat adtam nekik telefonban.


2. hét

#

A javaslatomat megfogadva az előző héten behozott két munkatárs is hozott 2-2 új munkatársat

#

Plusz én is hoztam újabb kettőt, így elég sok munkatárs lett a második hét végére. Az általam behozott 2 fő vásárlása az előttük lévők jutalékát emelte - segítettem ezzel őket.

A Start Pool jogdíjam az általam behozott újabb 2 fő eredményeképpen ismét 50 EUR. Mivel az előző héten behozott kollegák is dolgoztak, ennek eredményeképpen én elértem a Bronze (első) szintet, így az eddigi 20% helyett már 26% a Start Bónusz jutalékom.

#

Az előző heti 2 munkatársam is behozott 2-2 embert.
Utánuk ők kapják meg a 20-20%-ot.
Mivel én segítettem nekik, ezért az első szinten lévő plusz 6% engem illet - 4 x 6% = 36%

#

A StartUp Bonuszomat már 2 ember (kék körökkel jelzettek) után kapom meg a hármas számú emberem (szemüveges hölgy) után. Megkapom a páratlan, az egyes emberem (kék garbós hölgy) páros embere (kék körrel jelzett kék garbós högy) után ismét - az hozzám jön fel. A múlt héten egy ember után, most két ember után kapom meg a Startup jutalékomat az 2 x 15 = 30 EUR.

Ezen a héten összesen ez 194 EUR, az árfolyam függvénye alapján 67.900 Ft (közel 70.000 Ft)

3. hét

#

Itt kihagytam a 2., Silver szintet, mert a csapatommal annyira ügyesek voltunk, hogy én már Gold szintre minősültem.

A munkatársaim mindegyike tartotta a tempót, ismét mindegyik 2-2 főt hozott be ezen a harmadik hét végére.
A képen lehet látni, 26 fő van már a csapatban.
A harmadik héten így 1.350 PV - 1.350 PV mindkét lábon.

Itt már mindkét első munkatársam Bronze Partner lett - mellettük a bronz csillag jelzi ezt

#

A Start Pool jogdíjam itt is minimum 50 EUR (2 ember azonos héten)

Behoztam 2 új tagot. Itt már nem 20%-ot vagy 26%-ot kapok, hanem a Gold szinten már 48%-ot kapok vissza. 2 ember után 144 EUR egy elég komoly jutalék!

#

A munkatársak forgalma után a 3. (2 szemüveges szőke hölgy) és 5. (2 szemüveges fiú) munkatársaim után, akik még nem érték el a bronz szintet, én kapok 28%-ot. (Ez a 2 x 2 tag még 20%-ot kap, mivel Member (tag) szinten vannak és a 48% - 20% = 28%).
Ez 4 embert illet (4 x 28% = 168 EUR)

#

A többi 12 ember után, kik a rendszerben vannak a munkatársaknál, utánuk még 22%-ot kapok.

#

Ahogy látszik az ábrán, a Startup Bonusz már 4 ember után jár (kék karikával jelzettek). 4 x 10%. 4 x 15% = 60 EUR.
(15% az üzleti belépésem miatt lehetséges, mivel így a példában szereplő átlag vásárlási érték - 150 PV - 10%-át kapom.)

A páratlan embereim páros emberei után is feljön, plusz az én hozzám csatlakozó páratlan ember után is. Talán látszik, ez egy nagyon erős jutalék, ami brutálisan meg fogja emelni a jutalékunkat.

A fentiek jól mutatják, ha valaki komolyan veszi a lehetőségeket, azokat jól használja ki (2 fő hetente) és ezt a munkatársai is hasonló módon teszik (kettes másolódás), a rendszerből nagyon sok jutalékot lehet kapni. Ezt nem azért érdemes megismerni, hogy valaki is úgy érezze, nyomást alatt lenne, de ezeket jó tudni, mivel változtatni nem tud rajta, de ki tudja használni, élvezni tudja az előnyeit. Tudnia kell arról, ez milyen komoly jutalék rendszer.

Ha az illető Basic értékkel (90 PV) indul, semmi gond, csak tudnia kell, a 10% miatt ő itt 4 x 9 = 36 EUR összeget kap. Ez akkor különösen érdekes, amikor a csoportja már igen nagy (mondjuk 1-2 év múlva) és a sok belépő után a sok Startup Bonus nagyon nagy érték lehet. Ha több száz ember után kapja meg, a 9 - 30 EUR külömbség lényeges lehet.

Véletlenül se legyen, erről nem tudott és ha tudta volna, másképp indul!

A 3. héten mint Gold vezető - a jutalékom már 818 EUR (kb. 290.000 Ft). És a munkatársaim is nagyon jól kerestek! Amiket az előző hetekben kerestem, ők azt most keresik meg.


4. hét

#

A 4. hét végére már elértem a Saphire (Zafir) szintet.

Itt már olyan sok ember van a csapatban, hogy nem fért el ezen a kis ábrán. Ehhez a szinthez 2 db Bronze szintű munkatárs kell. Mint látható a képen, itt már három van.

Ezzel a lehetőséggel és a rendelkezésre álló eszközökkel ezt meg lehet csinálni.
Pár héttel ezelőtt aki azt mondta, "hát nem tudom hogyan", elkezdte használni ezeket az eszközöket és mint mondta döbbenetesen nagy könnyebbség (ami nagyon sokunk véleménye is).

Mindig lesz olyan ember, akiben az ellenállás nagy a hozzánk csatlakozáshoz, de nem gond. Nem mindenki vállalkozó szemléletű, nehezebben hagyja ott a havi fixet, vagy nem érzi úgy, hogy ilyet meg tudna csinálni. Pedig semmi előképzettség nem kell hozzá, hiszen egyszerű lépések sorozatára van az egész szándékosan felépítve és ehhez mindent ingyen biztosítunk.

Rájuk - a nemet mondókra - azért is van szükség, mert ha valaki "Nem"-el lomboz le, a következő hívásnak jobban tudunk örülni. Ezért nem hagyom abba utána a telefonálást, mert a következő pozitív hozzáállásúnak kétszer jobban tudok örülni.

Itt már nagyon komoly jutalék van.
Más a jutalékok összetétele és bár a kifizetés hetente van, havi bontásban érdemes innentől nézni a jutalékokat.

Itt már kb. 5.000 EUR/hó-ra lehet számítani. Az eddig feltüntetett jutalékok - mint itt is - az átlagot mutatják, így ha valami nem úgy jön be, mint számítottuk, nem olyan gond, ha jobb jön, akkor annak plusz örülünk.

Ezeket a jutalékokat már nem részletezzük itt ki, de utána lehet nézni, illetve kérj segítséget attól a személytől, aki neked ezt a lehetőséget neked megmutatta.


Hogyan lehetsz sikeres

és mit tudsz megtenni ahhoz, hogy akár ez a kettes másolódás is meg tudjon lenni?

Semmi ördöngösség nincs benne - emeld meg a telefont és úgy küld ki a kis 4 perces videót (nagyon fontos, hogy előzőleg beszélj vele), hívd fel webinárra. Itt a webináron mi dolgozunk neked (is) és valaki mindig lesz, aki a csapatból a számítógép előtt fog ülni és azért dolgozik, hogy az üzleted sikeres legyen.

A webináron kb. 45 percben a teljes koncepciót meg fogja kapni a meghívottad. Tőled és a webinárból is megkapja, miért jó itt lenni, mi a más.

Ügy gondoljuk, azért van szerencsénk, mert a mi üzletünk nem arról szól, mást kell leépíteni ahhoz, hogy a miénket fel tudjuk építeni. Egyszerűen csak a pluszról kell beszéljünk, ami máshol nincs. Olyan területen dolgozunk, ahol nincs konkurenciánk világ szinten sem.
Volt már lehetőséged olyan üzletben lenni, ahol nem volt konkurenciád?

Szerintem bármennyire is próbáljuk, még mindig nem fogtuk fel mi magunk sem, miben van részünk, mit ad a Positeamnek ez a szabadalma. Egy olyan, világméretű hálózatban, kockázat nélkül, a tulajdonos befektetett több százmillió forintját (több tíz millió EUR) ahhoz, hogy azt mondja:
Gyerekek, mindent megosztok veletek!
Segítetek nekem, elosztom közöttetek ezt a bevételt és értékellek titeket annyira, hogy egy közösséget együtt építsünk fel!

Gondolj bele:

Konkurencia nélküli, világméretű üzletet építünk, egy olyan eszközzel, ami olyan szinten meggyorsítja a hálózat építését, amilyen eszköz eddig senkinek nem volt a kezében!

Fél perc kell ehhez a telefonban:

Figyelj, most nézd meg ezt a kis 4 perces videót!
Most nézd meg és 5 perc múlva visszahívlak! Küldöm a linket!

És 5 perc múlva beszélgetek vele, mert akkorára már ő is lelkesedik érte! Fel tudtam kelteni a kíváncsiságát!

Webinár után ismét fel kell hívni és a saját érzéseiteket mond el neki, add át neki, miben van részed, mit élsz meg nap mint nap. Utána azt mondja, veled tartok és nézzük meg, mit tudok én tenni itt, mit kell csináljak ahhoz, én is azt érezhessem amit Te!

Felhívod erre a Start meetingre és amit most én is csinálok, mond el neki:

Emeld meg a telefont, küld át a videó linket, beszélgess vele, hívd meg webinárra, és megint beszélgess és a Start Meetingen el tudod indítani.

Ha ezeket az eszközöket jól használod, az embereket fel tudod tenni egy sinre és arra kell figyelned, ezen a sínen maradjanak és jól tudjanak a siker felé menni veled együtt!

A 4 hét alatt csak a Te kereseted alakulása

És a többiek is jó pénzeket kaptak, egy hét eltolással a Te előző héti jutalékod náluk is jelentkezett és az 5. héten ők is egy lépcsővel feljebb kerülnek anyagilag is!

 • 1. hét - 125 + 15
 • 2. hét - 194 + 45
 • 3. hét - 818 + 150
 • 4. hét - 1250

Összesen 2597 EUR 4 hét alatt! (Kb. 910.000 Ft)

Ezért érdemes 4 héten keresztül 1-2 órát ezzel foglalkozni?


Felsőbb szinteken

A 12 szint további szintjei:

#

Rubi szintem (5. szint a 12-ből) már 8.000 EUR/hó (2.8 Millió Ft) amit meg lehet kapni. Itt is elég hozzá 3 Bronze üzleti partner (az előbb a Zafirnál már megvolt, így csak plusz emberek kellenek a bevételi szint eléréséhez). Itt már bekapcsol az Autó Bónus. Érdemes megcsinálni, hiszen havi 500 EUR-ból nagyon jó autót lehet lízingelni. Ha van autód, akkor is megkapod a cégtől.

#

Az Emerald szinten már 4 Bronze direkt partner kell.
Havonta 15.000 EUR (kb. 5 millió Ft) a jutalék szint és az eszközeinkkel gyorsan el lehet érni. (Akinek a Zafír sikerült, és a konkurencia mentességünkkel, annak ez sem gond elérni)
Autóra itt már 1.000 EUR/hó jut

#

Diamond (gyémánt) szint
25.000 EUR/hó (kb. 9 millió Ft) amit meg lehet keresni.
Ez nemzetközileg ismert elnevezése a magas szintnek más hálózatokban is.
2.000 EUR/hó (kb. 700.000 Ft) az Autó Bonus.

A cégnél ezeket a szinteket (a magas szinteket is természetesen) már sokan elérték. Tudjuk mit csinálunk és tudjuk hogyan lehet megmutatni mindenkinek, hogyan lehet ezeket az összegeket megkeresni

További szintjeink és jutalékaink az alábbi képen láthatók

#

Nem valahol Amerikában van a tulajdonosunk, Magyar a tulajdonos, itt él velünk


5 fontos érv - miért csatlakozzanak hozzánk az emberek?

#

Ha csinálod, benne vagy, ha nem, ez a trend elkövetkezik.

Ha én semmit sem csinálok, ez a trend (Társadalmi Vállalkozások) akkor is itt lesz és egyre nagyobb, jelentősebb lesz. Most még nincs konkurenciánk, bár szerintünk a szabadalmunk miatt ilyen sosem lesz.

Pár hónap múlva minden erről fog szólni.
Szerintünk most érdemes sok munkát bele fektetni, hogy úgy meg tudjuk alapozni az üzletünket, amikor a trend nagy hullámban ide ér, mi már tudjuk mondani, mutatni a projektjeinket, forgalmunkat, jutalékainkat.

Mi a pénzkeresésünkkel értéket is teremtünk - jó része nemzetközileg helyi karitatív projektekre megy.
Én azért csinálom, a gyermekeim olyan társadalomban éljenek majd, ami a jelenleginél sokkal élhetőbb. Vannak olyan események, melyek az embereknek a gondolkodását, cselekedeteit erősen tudják befolyásolni.
Lásd az eddigi vírushelyzetet - a társadalom mennyire megváltozott emiatt szinte egyik napról a másikra.

Sok ember, akinek megmaradt a munkahelye, nagyon megváltozott emiatt. Lehet, van hova bejárnia, de ő ott már nem boldog! Ők már megtanulták azt, otthon egymást hogyan értékeljék, odafigyeljenek egymásra.

Ez az üzlet, amit mi képviselünk, itt lesz 50 év múlva is - ezért
örökölhető a jogviszony!

Csatlakozz Te is a PosiTeam Fair Trade Team-hez!

Regisztráció
https://100955.positeam.com


Éljünk jólétben, etikus vagyonteremtéssel és
segítsük embertársainkat ahogy csak tudjuk!

Mikola Rezső
+36 20 943 4676


A Társaság független Partnere. A honlap nem a Társaság hivatalos weboldala!


Positeam Fair Trade Network

#

Vörös - Kék Óceán elmélet

#

Positeam Társadalmi Vállalkozás

#

Cseppkő Projekt - 2016.05

#