rezso@nanohelper.eu
+36 20.943.4676

Egészségedre - to Your Health

Készítményeink

A PosiTeam termékei is nagyon fontosak, különösen annak aki vásárolni szeretne belőlük (pl. most belépő tagok)

A PosiTeam különböző kutató csoportok bevonásával olyan egyedi technológiákat, termékeket fejlesztett ki, melyek eddig nem léteztek a világban és olyan problémákra tudnak megoldást adni hiper sebességgel (pl. fájdalom csillapítás 30 másodperc) és olyan minőséggel, amit ezen a piacon eddig nem lehetett látni.

Négy féle technológiával kínálunk innovatív készítményeket

#


Spagyrika

#

Nagyon egyedülálló, ősi eljárás. Paracelsus fejlesztette ki kb. 1540 körül, amit felújítottak a kutatók.

Nem csak fizikai szinten, de rezgés szinten is működik.
Pl. a stressz és a kifáradás növelésnél, étvágy csökkentésnél és fogyáshoz, a vízháztartás (nyirokrendszer) karbantartásnál, fehérje (Protein) pótlásnál legyengült betegek és sportolók esetén.


Liposzómás eljárás

#

Abban különleges, hogy az általa szállított anyagok 95-98%-ban hasznosulnak a szervezetben.

Sejt szintű az anyag átadás, ezzel a felszívódás sebessége és a szállított anyagok hasznosulása is szinte azonnali. Más beviteli módon a hatóanyagok 8-20%-ban képesek felszívódni (a többi kiürül a szervezetből, ha nem okoznak mellékhatásokat a bevivő segédanyag összetevői).


Fermentáció

#

Úgynevezett előemésztés, ami a bevitt anyagok hatékonyságát igen jelentős mértékben növeli (pl. savanyított káposzta hatékonyabb, mint a natúr)

Ez a táplálék kiegészítő egy olyan alap dolog, amire az emberiség 100%-nak szüksége lenne. A második agyunk a belekben, a gyomorban lakozik, vagyis azt folyamatosan karban kellene tartani.

A testünkben darabszámra több baktérium él, mint ahány sejtünk van - 1,5-2 kg(!) minden felnőttben. Ezt az étkezésekkel, az antibakteriális szerekkel (ami már a tenyész állatok húsában is megtalálható a nagyobb hozam érdekében), alkohollal, drogokkal (pl. cigaretta), stb. erősen befolyásoljuk - naponta többször is.

A Microflóra a 80 féle baktérium törzsével (a boltokban kapható ilyen tartalmú aktivitás 5-7 félét tartalmaz pl. joghurt formában), pre- és probiotikumok, egyéb összetevőinek eredményeképpen a bélflórát hihetetlen gyorsan építi vissza
(pl. Reflux emiatt kb. 2 hét alatt megszűnik, nehézfémeket kivezeti, ereket, cukor háztartást, stb. javítja - természetesen ez ellen dolgozó tablettákat, szereket nem érdemes tovább szedni, ha eredményt szeretne elérni).


Aromaterápia

#

Mikronizálva, liposzómásan. Magyar gyógyszer-kutatók gyógyszergyári kutatásai, fejlesztései voltak az alapjai ennek a Lavan technológiának. Nano mérettartományban és fentartható módon sikerült előállítaniuk éterikus olajcseppeket, melyeket a hatékonyság növelésére liposzómába csomagoltak és spray formában van a kiszerelése, ami a helyi felhasználást segíti.

Gyulladásos problémák kezelésére fejlesztették a Chinoinban. Helyi használatú, azaz oda kell fújni ahol a gyulladás van (a fájdalom ennek a jelzése az agy felé, amit 30 másodperc alatt megszüntetnek ezek a sprayk).
Hatása nagyon széles körű, hiszen a napégés, forró olajjal leöntött vagy tűz által megégett bőrfelületet ugyan úgy lehet vele hatékonyan kezelni, mint friss vágási vagy ütési sérülést, fogfájást, ekcémát, stb.
(Tapasztalat: Forró olajjal véletlenül leöntött combfelület a terápiás kezelés hatására csak enyhe bőrszín változásos eredményt adott heteken belül!
Nagyon erős (szinte kibirhatatlan) fájdalom 5-6 óra alatt teljesen megszünt!
A spray intenzív használatával.)


#

Ezek közül csak egy technológia is elvinne egy világ méretű céget úgy, hogy világsiker lenne egy közepes marketing tervvel. Olyan dolgok vannak a kezünkben, melyek önmagukban is megállják a helyüket.


A fentiek alapján

a PosiTeam egy olyan Fair Trade cég, ami karitatív programokat hoz létre, amihez a Hologramos Matrica Projekt keretében csatlakozni tudnak Partner Cégek.

#

Vannak saját készítményei és a Partner Termékek, melyekkel csatlakoznak a cégek.

Azzal, hogy mi (tagok) népszerűsítjük ezt a lehetőséget, ezt a gondolkodás módot, ezért a PosiTeam lehetőséget teremt olyan forgalmakból is részesedni, amit olyanok vásárlásai generálnak, akik nem is tudják mi az a PosiTeam, csak a boltban megvásárolják a nekik tetsző terméket (mint eddig is tették).

#

Mi úgy gondoljuk,
nem volt még egy ehhez fogható ajánlat a Világ történelemben.


Ha kérdésed lenne, kérlek, hívj!
+36 20 943 4676 - Mikola Rezső


Regisztráció


https://100955.positeam.com

A regisztráció ingyenes és
vásárlási kötelezettség mentes

Éljünk jólétben, etikus vagyonteremtéssel és
segítsük embertársainkat ahogy csak tudjuk!

Mikola Rezső
+36 20 943 4676


A Társaság független Partnere. A honlap nem a Társaság hivatalos weboldala!Positeam Fair Trade Network

#


Positeam Fair Trade Kompenzáció

#

Vörös - Kék Óceán elmélet

#