rezso@nanohelper.eu
+36 20.943.4676

PosiTeam Fair Trade Network Kompenzációs Terv

Szereted a matematikát? Tudod, az elég pártatlan, számok sokasága, és egyszerűen átlátható.

Azt szeretném kifejteni, mitől ferr a PosiTeam Fair Trade Network Kompenzációs Terve
A könnyebb átláthatóságért saját jelölési rendszert (matricát) találtam ki a Kompenzációs Terv egyes pontjaihoz.

Minden egyes részhez igaz lesz az a matrica: FAIR (bekeretezve) és meg is fogom mutatni, miért.

Hányszor kerestek meg már olyan lehetőséggel:
Ez a legjobb marketingterv a világon. Díjat nyert, biztosan milliomos leszel 3 hónap múlva.
79%-ot osztunk vissza, világ szinten, mindenből.
Hallottad már ezt?

Hasonlót szinte naponta lehet hallani más-más cégtől.
Szeretném megmutatni, mitől Ferr a mi kompenzációs tervünk.

Beszélni lehet, vizionálni lehet, nagy visszaosztás lehet.

Elkezdtél dolgozni, majd estek ki a csontvázak a tervből. Nem mindenhol, de biztosan tapasztaltad, ígéretek voltak, de nem, vagy nem úgy jöttek be.

Azért szeretem a matematikát, mert nem hazudik! Nem tud hazudni!
Az ígéretek valódiságát a matematikával lehet tetten érni.
Network marketing területen a Kompenzációs tervből lehet ezt megtudni. Hogy a tulajdonosnak valóban az a szándéka, amit mond, amit publikusan mondott, hirdetett?

Itt lehet bizonyítani, van az a pénz, amiért lehet szeretni a matematikát!

Személyes példánkon (ketten mentünk érte) keresztül szeretném bizonyítani.
Néhány (6-7) éve egy Hibrid Bináris stratégiával (érsd Kompenzációs Tervel) azt kommunikálta, a világ legjobban fizetős kompenzációs terve az övé.
Ezt bizonyítani is tudta!

Talán ismered, vannak olyan listák: Top Keresők a Világon - Network Marketingből.
Akkor a topp 10-ben a több ezer cégből ennek a cégnek 3 embere is szerepelt ezen a tizes listán. Mivel több százezer dollárról beszélünk havi szinten ilyen magas pozícióban, tényleg lehetett mondani, talán a legjobb Kompenzációs terve volt.

Az eredményeink abban az időben

Olyan forgalmi szintet értünk el akkor, ami itt nálunk, a Positeamnél a Gyémánt szint.
Nem hajszál pontosan, 3.600 USD / hó volt. Az kicsivel több, mint 1 millió Ft (a régebbi kb. 260-280 Ft-os árfolyammal. Most 310). Topp jutalékként kerestünk ennyit havi szinten.

Egy példa a PosiTeam Kompenzációs tervéből. Rubi (Rubint) szintet elérve körülbelül a Diamond forgalmának a fele(!) - a PosiTeamnél HETENTE ennyi a jutalék! Hónapokra lebontva a keresetet, itt a PosiTeamnél 4x (négyszer) annyi, mint annál a cégnél. Viszont mivel ehhez az összeghez fele annyi forgalom is elég, az azt jelenti 8x (nyolcszor) annyi a jutalék!

És az állítólagosan a Világ legjobban fizető kompenzációs tervéről beszéltünk, ahol akkor a Top 10 kereső listájában ettől a cégtől 3 fő szerepelt.

Nekünk akkor mint a Magyarországi cég első számú vezetőiként 1.300 fő volt a csoportunkban! Nem célunk az ilyen összehasonlítás, de ha már szó volt róla, úgy is lefordítható, nyolcad annyi munkáért is tudsz ugyan annyit kapni, mint például az általuk mondott, a Világ egyik legjobban fizető kompenzációs tervével dolgozó tud keresni.

Ez mond neked valamit a PosiTeam tulajdonosi szándékáról?
Szerintem ez sokat mond, mert tetten érhető számokban.

Szeretném a figyelmed felhívni és megmutatni, milyen trükköket alkalmaznak egyesek, ami bele goldolva talán lehetetlen kategória. A lényeg: gondolkodni kell.

Az egyik ilyen trükk a "Pontérték butítása".
Mondjuk nettó 100 EUR egy termék ára, de a pontértéke csak 70 PV (Point Value). És te a 70 után kapsz jutalékot. Mondjuk egy bizonyos bónusz fajtából 10%-ot. 70 pont után az 7 EUR. Ha a termék nettó ára után kapnál, a 10% az 10 EUR. Csak a 2/3-át kapod meg. Azt mondhatják, hogy 79%-ot oszt vissza a bevételből, de csak a pontérték alapján. Ha kiszámolod, akkor az csak a bevétel kétharmada. Figyeld, számolj és ne hidd el elsőre amit mondanak!

Másik trükk ugyan ennél a cégnél. a pontértéket 1:1-ben számolták a termék árához 100 EUR az 100 PV). A pontértéket EUR-ban számolták, de a jutalékot USD-ben fizették ki. Akkor az USD kétharmada volt az EUR-nak. Hiába volt a szám azonos, az értéke más volt. Jó ilyenekre odafigyelni!

Amikor indul egy cég, létrehoznak a Tervben szinteket. Nálunk is sok van.
A trükkösöknél a felső néhány szintet úgy határozzák meg sok esetben, hogy gyakorlatilag elérhetetlen legyen. Ha 10-15 éve megy a cég és ha bejön néhány jó vezető és országokon átnyúló üzleteket építenek fel, akkor talán elérhetők ezek a szintek.
Mondjuk ezek ilyen vezetői jutalékok, és mondjuk még 10%-ot fizetnek nekik ki. Addig, amíg ezeket el nem érik, addig ezek a jutalékok nem kerülnek kiosztásra. Bent maradnak a cégnél. Csak, hogy tudd. Általában, de kivétel szinte sehol sincs.
Ezeket a jutalékokat kiszámolják, de ki nem fizetik és bent maradnak a cégnél. Milyen szint az, amit nem, vagy csak nagyon későn lehet 1-2 embernek elérni? Így a mondott 55% kiosztásból mondjuk 10% nem kerül kiosztásra, így az csak 45% lesz.

Vannak még trükkök, ami cég oldalról, a hálózatépítők oldaláról is érthető valamennyire.
Mindenki passzív jövedelemről beszél - hálózatban.
Szerezz passzív jövedelmet, nem kell utána semmit tenned, a szekér gurul, neked csak nyaralni kell.

Nagyon sok kompenzációs terv úgy dolgozik, hogy akkor lesz passzív jövedelmed, miután fejjöttek vezetőid. Pl. 3 jó vezetőd már van, ők teszik a dolgukat - te mehetsz nyaralni.

De annak idején nekem sem mondták el, amikor feljött egy vezetőm, mellé kér friss, un. oldal tartást, aki nem vezető (vásárló, induló csapattag, stb.). Csak akkor vagyok jogosult a vezető utáni jutalékra, ha megvan ez a két oldaltartásom, akik még nem vezetők. Feljön a következő vezetőm, megint ugyan annyi oldaltartást kér. Dolgoztam a két vezetőmmel, felhoztam őket vezetői szintre, emiatt nem tudtam annyira frontozni, behozni friss, új forgalmakat. Ezt a cég azzal hálálja meg, hogy a két vezető után nem kapok jutalékot, mert nincs oldaltartásom. Feljön újabb vezetőm, hozzá is kell az oldaltartás. És így tovább, érdemes belépés előtt az "apróságokra" is rákérdezni, mi hogyan működik.

A PosiTeamnél ilyen nincs. (És más bonyolítás, sincs!)
5 vezetői lábbal ki lehet maszkolni (le lehet fedni) a teljes kompenzációs tervet.
Egyetlen oldaltartást sem kér.

Tagdíj, ami több cégnél is van.

Olyan névvel: Webiroda fenntartási díj. Havi vagy éves fizetéssel.
Vagy havi tagdíj, ami egyes esetekben (általában utazási cégnél, kártyás vásárlói rendszerben) felhasználható a termék árának csökkentésére, de arra vigyáznak, ne lehessen mindet felhasználni
Ez sem szokott a kompenzációs tervben lenni, ez a cégnél marad.

PosiTeam Kompenzációs terve

Kompenzációs terv - tartalmazza a tagok bevételszerző tevékenysége utáni juttatásokat.
Itt csak a fontosabb dolgokra szeretnénk a figyelmet felhívni. A részletes leírást a regisztrációt (https://100955.positeam.com) követően a saját webirodájában mindenki megtalálja. (A regisztráció ingyenes és vásárlási kötelezettség mentes - de annak ajánlott, akinek a dokumentum megtekintésénél távolabbi tervei is lennének a céggel, üzlettel kapcsolatban (pl. vásárlás, üzleti tevékenységbe bekapcsolódás).

Az alábbi pár sorban olyan "matricákat" is lehet találni, melyek a jobb áttekinthetőségért kiemeltem látszanak. A bónuszok elnevezése egyezik a webirodából letölthető Kompenzációs Tervben megjelenő elnevezésekkel - könnyebb később beazonosítani.

Értelem szerint Tag az lesz, aki már vásárolt
Basic (150 EUR) vagy
Business (500 EUR) bruttó értékben saját maga által összeállított "csomagot".
Érdemes átnézni a szintén letölthető, aktuális Árlistának a Kiskereskedelmi ár, illetve az azonos sorban lévő PV oszlop értékeit a bruttó 500 EUR (300 PV) érték meghatározásához. Legjobb a téged meghívóval való konzultáció!

Vásárlással lehet megszerezni a struktúrában a pozíciót

A két típus között a nagy különbség - a Zafir szinttől a Business szintű tagnak nagyobb lehetősége lesz magasabb összegű pénzeket kapni, mint aki csak sima Basic csomaggal indul. Fontos, az indulásnál eldöntött szintet később nem lehet megváltoztatni, hiszen sok minden kötődik hozzá, amit később már nem lehet visszamenőlegesen módosítani.

Idézet a PosiTeam Kompenzációs Tervből:
"Business Pack - Üzleti Pozíció: üzleti csomag (nagy csomag - min. 300 PV) vásárlása esetén, amikor a Tag eléri a heti 2.500,- EUR bináris jutalékot, két új belső lábat nyithat, amivel növelheti bináris jutalékát többletköltség nélkül, a fő pozíció aktívan tartásával."
Ez alapján minimum 105 PV-vel többet kell elérni, mint a 2.400 PV !!

1. Start Pool

Az általad vásárolt induló csomag megvásárlása után ha 2 újabb tagot regisztráltál (ők is vásároltak valamilyen szintű csomagot), akkor te jogosult vagy a cég teljes forgalmából (10 + 2 százalékából) egy részre (share).

Voltál már alkalmazott?
Emlékszel az első munkanapodra? Még semmit sem ismertél a munkahelyedről, nem tudtad ki és milyen lesz a főnök.

Gizike bemegy a munkahelyére, semmit sem tud a fizetéséről, stb.
Odamegy hozzá a főnöke: Drága Gizike, örülünk, hogy itt van.
Azzal szeretnénk Önt jutalmazni, ha megcsinálja az első két feladatát - felhívja az első két ügyfelet és mondjuk kitölt egy statisztikai lapot, jutalmul kap egy azonnal beváltható részvényt a cégből. Ez egy multi cég, ott van 20-30 országban és a teljes forgalomból (a külföldi országokéból is értelem szerint) kap egy egyszeri részesedést.
Tapasztaltál már ilyet?

Ezt csinálja a Start Pool.
Elindulsz a munkával, beszélsz két barátoddal. Ők vásárolnak valamilyen csomagot, mert jónak tartják a termékeket és tetszik nekik a PosiTeam Fair Trade Network koncepció. Ezt a cég azzal jutalmazza, kapsz egy részesedést a cég teljes (Világ) forgalmából.
Ez ferr?
Akkor itt egy pipa e FERR matricával.

De lehet még FAM is - kapsz részesedést a Feletted lévő, Alattad lévő és a jobb oldalon Melletted lévőtől és a bal oldalon Melletted lévőtől is. Mindenből is!

Úgy, hogy te, mint a Gizike, bejöttél az első munkanapon, megcsináltad az első két feladatot (két új munkatárs) és minden irányból, azaz Mindenkinek a forgalmából is kapsz egy részt. Összegszerűen ez kb. 50 - 200 EUR szokott lenni.
Ez talán elég FERR. (Fair)

Ide kívánkozik egy újabb matrica a NINCS máshol ilyen jutalék fajta.

#

2. Start Up Bónusz

Ez a következő jutalék fajta egy kezdőnek.
Már az elején megkapja a NINCS máshol ilyen matrica pecsétet.

Szinte minden cégnél az van, az elején kapsz valamilyen Start bónuszt az első munkatársaid után. Ez teljesen korrekt. A Start Pool-on felül (ami ugye a cég teljes forgalma után kapható)

Start Up Bónusz - kapsz 10% jutalékot az előzőek felett pluszban az első behozott csoport tagod után. De a második után nem. Ez Ferr? De a következő (ez lenne a harmadik) új tag után ismét kapod a 10%-ot, azaz
minden második közvetlen tag után kapsz +10%-ot.

Mitől Ferr ez a bónusz?

Vele is elkezdünk dolgozni. Ő is behozza az első tagot (mint ahogyan te is, ezt megelőzően), de az után nem kap 10%-ot. Behozza a másodikat. Itt viszont nem ő kapja meg, ahogyan te sem kaptad meg. ITT te kapod meg ezt a BÓNUSZT ISMÉT.
+10% az ő általa behozott második tag után! Azután minden második tag után te kapod a +10% bónuszt. Korlátlan mélységből. (ábrán a feketére színezett tagok után).
Mindegyik tagod által behozott tag második tagja után!
Korlátlan mélységből.

Ez egy olyan bónusz, amit az elejétől fogva megkapsz.

Egy érdekes adat.
Több évvel ezelőtti statisztikai kimutatás alapján a hálózatos cégeknél egy tag átlagosan(!) 2,7 tagot hoz be. Van aki kétszázat, ötszázat, de mivel átlag, van aki egyet sem. Ezt azért hoztam ide, hogy lehessen érezni, miről van ennél a bónusznál szó.

Te behoztál egy-egy-egy tagot. Az egyik közülük egy Ász (azaz olyan, aki vezető akar lenni, sok pénzt keresni és esetleg képes is rá) és elkezd dolgozni. Innentől kezdve neked csak annyi a dolgod használod a termékeinket (havi aktivitás) és minden második új tag után megkapod a 10%-ot.

Mindig!
Korlátlan mélységből, örökre, EGY, általad behozott (Ász) tag után.

Ez elég FERR?
Ez egy elég egyedülálló bónusz! NINCS másnál.
És még mindig csak a Startról beszélünk, a 2. bónusznál vagyunk csak.

Ehhez semmilyen szintre nem kellett minősülnöd, csak egy (két) tagot behoznod.
Nincs kis csillag (az max. Te vagy) sehol!
Olyan sincs, hogy ha te adott időn belül nem minősülsz mondjuk Zafir Nagyköveti szintre, akkor te már ezt nem, vagy csak valamilyen mélységből kapod.
Nincs semmilyen kisbetűs rész ehhez (sem).

Egyetlen kikötés a folyamatos (4 hetenkénti) aktivitás. (Az aktivitás elmaradása, megszakadása esetén a pontértékek nullázódnak!) Amíg számítani akarsz erre a lehetőségre, aktív státusú vagy, épül a hálózatod és gyűlik mindkét oldalon a pontértéked. A (regisztráció után) letölthető Kompenzációs tervet feltétlen olvasd el!

#

3. Start Bónusz

Általában úgy van más cégeknél is, hasonló elnevezéssel kapsz 20% bónuszt. az első munkatársaid után. Ez teljesen korrekt. Van olyan cég, ahol ez a szintű bónusz a maximum amit adnak felső vezetőknek. Elkezded a munkát és behozol frontokat (a te közreműködéseddel hozzád közvetlenül csatlakozó munkatársakat) és az ő első vásárlásukból kapsz 20% jutalékot.

A miénk egy úgynevezett Generációs Start Bónusz, ami azt jelenti, indulóként 20-48%-ot tudsz kapni az induló munkatársak első vásárlásaiból. Sajnos a tagok legtöbbje a (világ) statisztika alapján 2,7 főt hoz be.

4 induló szintünk van: Tag (vagy Támogató), Bronz, Silver és Gold.

Elindul egy hálózatod és mondjuk, Bronz szintre minősülsz. Itt 26%-ot kapsz a frontokból. Ha ő (mint egyszerű tag) behoz egy új vásárlót, akkor ő kapja a 20%-ot, te pedig a 6%-ot. A legújabb tag is behoz valakit, akkor ismét 6%-ot, ha ő is behoz, akkor is 6%-ot. Stb. Egészen addig, míg valaki ezen a vonalon Bronz nem lesz. Onnantól ezt a bónuszt már nem kapod, ha csak nem Silver szintre minősültél közben. Ott már 34%-ot kapsz összesen. Goldnál ez már 48%.

Generációnként megkapod 20-tól 48 százalékig a Start Bónuszokat.
Érdemes behozni újakat? Igen!
Elég FERR?

Megkaphatja a bélyeget: Ilyen mértékű Start Bónusz NINCS jelenleg sehol máshol.

#

Mire jók a Start Bónuszok?
Elkezdesz dolgozni - alkalmazottként egy cégben, vagy indítasz egy vállalkozást. Alkalmazottként más lehetőségek vannak, legalább egy hónapot ki kell bírni (kell dolgozni) és jó esetben megkapod a pénzed. Egy vállalkozás mennyi idő múlva térül meg (ha megtérül egyáltalán - és nem jelent csődöt előbb)?
3-10 év általában.

Mi a PosiTeamnél heti(!) elszámolásban vagyunk.
Ez elég Ferr?
Hetente fizet és már az első héten megkaphatod ezeket az összegeket.
Azonnali pénzügyi megoldást tudsz hozni a barátaidnak, ismerőseidnek és magadnak is!
A cég már az első héten kifizeti neked ezeket a Start pénzeket, mint ahogy
teszi már ezt az ötödik éve.
Minden héten!
Egy évben 52-szer.

Azaz a „beruházásod” (mint közreműködő) lényegében a megvásárolt termékek - nem kell milliókkal rendelkezned már kezdésnél. Ha ügyes vagy (mint más munkában is), egy hét alatt megtérül azzal, kettő ismerősödnek szólsz és a hatásodra ők is vásárolnak (ugyan azon a héten).

4. Forgalmazói Profit

Nagyon sok hálózatban nem nagyon gondolnak az értékesítőkre.
Sokan vannak, akik nem akarnak a hálózattal foglalkozni, de nagyon szeretik a termékeket. Van egy baráti és/vagy ügyfél köre, akiknek szívesen értékesíti (eladja), ők megbíznak benne és szívesen vásárolnak tőle.
Van esetleg ilyen ismerősöd, aki ilyen beállítottságú?

Mennyire Ferr, mennyire megbecsüli ezeket az embereket a PosiTeam, nem csak kizárólag a hálózat építőket!
Forgalmazói Profit 30%.

Te, mint tag, nagykereskedelmi áron (nálunk 30%-al olcsóbban) tudsz hozzá jutni a PosiTeam saját fejlesztésű készítményeihez - az első vásárlásod után. (Az első vásárlása mindenkinek Kiskereskedelmi áron van)
Aki nem tag, ő a te 30%-os árréseddel (drágábban, kiskereskedelmi áron) tud ezekhez jutni. Ha ez a vásárlás rajtad keresztül történik, realizálhatsz egy 30%-os bónuszt. Ilyen vásárlási lehetőség szinte minden kereskedelmi területen van, bár nem ilyen magas a mértéke.

#

5. Személyes Bónusz

Te a saját családodban, a pároddal, két terméket (ami általában elfogy egy hónapban) vásárolsz. Esetleg nagy családi használói táborral, széles baráti, ismerősi körrel rendelkezel, akik tőled szeretnék beszerezni ezeket a készítményeket. A cég ezt azzal jutalmazza, kapsz még plusz 20% visszatérítést az alap aktivitásod (90 PV vagy 180 PV) feletti vásárlásra.
Az aktivitásod első hetében! (Mert heti elszámolás van és te is akkor vásároltál.)
Azaz megvásárolod az aktivitásodhoz szükséges pontokért a termékeket és ugyan azon a héten(!) vagy az aktivitásodhoz szükséges termékekkel együtt rendeled meg a mások által megrendelt készítményeket is. Vásárolni bármikor tudsz, de figyelni kell az időzítésre.

Mennyi bónuszt jelent ez neked, mint értékesítő?
30% + 20% = 50%.

Ilyen nagy megbecsülése az értékesítőknek NINCS sehol máshol (hálózatban).

#


Eddig arról beszéltünk a bónusz fajták közül, melyek voltak az indulási bónuszok. Ezeket azért kaphatjuk, hogy már az elején meglegyünk ferr módon becsülve és esetleg pénzhez juttattad már az indulásukkor a munkatársaidat, barátaidat is. Illetve szóba jöttek azok is, akik csak kereskedni szeretnének a PosiTeam készítményeivel.
(Bolti és internetes, webáruházi kereskedés kizárva, azért tagság felfüggesztés jön!)

Most szóljunk azokról a bónuszokról, ahol elindul a másolódás, a csapat munka. Egy kisebb (nagyobb) csapatot már létre tudtál hozni.


6. Bináris Bónusz

Ilyen elég sok network cégnél van.
Bináris itt azt jelenti, az üzletednek két úgynevezett oldala van: Bal és a Jobb oldala.
Hozod a frontokat (közvetlenül hozzád kapcsolódnak a bal vagy jobb lábon). Egyiket Balra (L), a másikat Jobbra (R) teheted. Hozol egy harmadikat, azt már csak az egyik oldalon meglévő tag alá lehet betenni. (Tag az, aki már vásárolt!).

A negyediket, ötödiket, stb. szintén a te döntésed alapján tudod egyik vagy másik irányban valaki alá betenni. Azok, akiket te helyezel el a két oldal valamelyikén, azok a te frontjaid (közvetlen kapcsolataid) ha más tett közben arra a vonalra valakit, akkor is.

Ha közben valamelyik tagod is hoz be frontokat (L1 - és így tovább az alábbi ábrán), akkor azok az ő frotjai lesznek (L1-nek L1 és L2, illetve L2 is hozott már be valakiket).
De a Te sponzorod is teheti a veled azonos lábra az ő frontjait (itt a bal oldalon Sp, az L1 alá tudta betenni - tehette már be).

#

Ennek az az érdekessége, hogy különböző embereknek különböző a kapcsolati hálója, senki más nem tudja, honnan jött be az illető, milyen üzletet fog hozni. Lehet, valamelyik tag külföldi, esetleg olyan helyről, ahol más gazdasági körülmények vannak, így esetleg más mércével mérik a készítmények árát, így könnyebben vásárolnak és "megszaladhat" az üzlet, a bevétel, onnantól, azon a lábon - felfelé!!
Azaz aki attól a ponttól feljebb van az ágon (oldal ágak nem!) azok mindegyike részesül 10-10%-ban ebből a forgalomból!

A Start Bónuszt te is megkapod érte, illetve a Start Up bónusz végtelen mélységből jön (az adott ágon lévő minden második új tag után, legyen az bármelyik oldalon) (!!!)

Ez akkor igazán érdekes, amikor van már egy kis csapat - jobb és bal lábon is vannak tagok, rendszeres vásárlók, és nekik is vannak belépőik, sőt azoknak is ... akár 1000 tagon keresztül! Iszonyú pénz lehetőség!

Miért FERR ez a bónusz?
Hiszen ő (L, R) már kapott két embert (forgalmat). Ez csak egy FA - Feletted és Alattad
Neked is van Sponzorod, ő is csak Jobbra vagy Balra tud tagokat elhelyezni. Ezáltal te is kapsz tagokat és forgalmat tőle.

Ez FERR?


Sok helyen van Bináris Bónusz. Nálunk is úgy működik, az új vásárlásokból kapsz 10% jutalékot (végtelen mélységből!) a gyengébbik láb forgalma után. Nem szoktak egyszerre menni (nőni) a lábak, hiszen van amelyik elszáll (hirtelen nő), van amelyik kevesebbet nő.

DE sok helyen úgy működik ez a Bináris, hogy egy idő - 3-6 hónap - után a "begyült" forgalom az erősebb lábon feleződik, harmadolódik, a végén nullázódik (sok cégnél).

Miért rossz ez?

Elindul a hálózatod és kaptál a sponzorodtól egy orosz hálózat építőt, aki hoz 2 millió pont forgalmat mondjuk 6 hónap alatt. Te örülsz neki, mert ott van bezsákolva a 2 millió pont, nálad pedig a másik oldalon csak lassan hozod a pontokat és szépen potyog ki a jutalék. Esetleg megtalálsz valaki jót és az az oldal is elindul.
Az ilyen csökkenéssel operáló Binárisnál futni kell, hogy tudd tartani a másik oldalon már meglévő pontokat - ha ki akarod venni a pénzed, ellensúlyozni a másik oldalt. De lényegében az vész el, amiért megdolgoztál, mert az a nagyobbik láb és nem tudtad behozni sem annak a méretét.

A PosiTeamnél NINCS ilyen.

Ha te minimum 90 (esetleg már a Goldtól 180) PV-vel aktív vagy, használod aktívan a termékeket, akkor te örökre megtartod a begyűjtött pontokat. Az ott be van bankolva és ahogy a másik oldalad nő, csörög ki a pénzed - hetente!.
EUR, USD vagy amiben szeretnéd kivenni.

Olyan cég is van, ahol csak akkor kapsz jutalékot, ha az egyik oldalon kétszer akkora a forgalom, mint a gyengébb másikon (és a gyengébbet fizetik ki).
Vannak helyek, ahol ciklusok vannak. Mondjuk 300-300 pont minimum, hogy először kapjál jutalékot.

Mire jó ez a cégeknek?
A legtöbb ember nem tudja behozni ezt a 300-300 pontot soha, mert abba hagyja vagy egyéb oka van. 200-100 pontja van csak. A cég sosem fizetett neki jutalékot, az bent marad a cégnél. Elindulnak, nem hoznak be csak 1-2 embert és nem mennek tovább.
Mind bent marad a cégeknél tulajdonosi profit ként.

Ha a PosiTeamnél van egy termék forgalmad, akkor megkapod a beígért jutalékot a hét elmúltával, azonnal!

Miért fontos, bár sokan nem szeretik ezt a jutalékot.
Önmagában egyébként nem annyira működőképes, de a többivel együtt ahogy össze van rakva, úgy már nagyon is működik!

Mi az előnyeit használjuk a Binárisnak.

Képzeld el, a PosiTeam Magyarországról indul. Van olyan kapcsolatod, akinek Malajziában (akárhol, messze innen) van ismerőse? Elképzelhetőnek tartod, hogy valakinek a hálózatodból akár a hatszázadik kézfogásra lesz egy belépője Ausztriából, Németországból, Oroszoktól, vagy más országból? (Hiszen az emberek kapcsolati hálója nagyon változatos). Valószínű, hogy nem közvetlenül neked, hanem valahol a hálózatodban valakinek be fog egy ilyen tag jönni.

Mivel FERR a történet és korlátlan mélységből számolódnak a Binárisban a forgalmak, mindegy, hány kézfogásból jön ilyen valaki tagnak.


Az időzítés elképesztően fontos a Binárisban.

Mikor?
veszed meg az első csomagot és mikor válsz teljes jogú tagjává a PosiTeamnek?
Míg gondolkozol rajta, a Sponzorod és a Felső vonalad dolgozik.

Mondjuk Téged megszólított Ő, mert szeretett volna pénzt tenni a zsebedbe és az elején gondolt rád! Te (vagy mások) azt mondod:

Gondolkozom még, megnézem, hogyan működik ez az egész PosiTeam és Fair Trade és miként tudom ezt hasznomra fordítani.
Megvárom!

Amíg te várakozol, az emberkék jönnek be a tagok munkája nyomán.
Regisztrálgatnak, vásárolgatnak, tagokká válnak.
Aztán az egyik jóembernek (az ábrán mondjuk az SP jelű) van egy Osztrák ismerőse és beteszi maga alatti helyre (S1 helyre). Az osztrák ismerős pedig bedurran, mert még életében nem hallott ilyen jó kompenzációs tervet, és felépít egy óriási üzletet.

Miért volt rossz neked a halogatás?
Mert a halogatásod miatt az L3 pozícióba tudsz más csak kerülni és az egész történet téged elkerül (feletted van).

Nagyon fontos!
Úgy gondoljuk, bárki meg tudja azt tenni, vásároljon egy csomagot. Ha igazán szereted és igazán jót akarsz annak az ismerősödnek, akkor valamilyen módon beszéld rá, legalább biztosítsa a helyét ebben a struktúrában, mert ez egy olyan befektetése lesz, ami később aranyat fog érni! (Nincs havidíj, akkor aktivizálja később magát, amikor akarja.)

Nem te beszéled rá a másikat, nem te könyörögsz, hanem tudd, egy óriási értéket adsz neki azzal, hogy ha akár rá is beszéled, de neki (is) busásan megtérülő befektetés lesz. (Ennek részleteit keresd az én PosiTeam Fair Trade Network oldalaim egyikén – esetleg: http://nanohelper.eu/ftn.html)

#

7. Generációs Maching Bónusz

A legtöbb Hibrid Bináris cégnél van Maching Bónusz.

Egy extra tulajdonságű Bónusz - épül neked a Bináris hálózatod, és elkezdenek az emberek pénzt keresni benne. Az összes eddig bemutatott jutalékon felül van és az úgynevezett (megtermelt) pénztömeget díjazza.

Mondjuk valaki keres 200 EURot, a másik 1.000 EURot, a harmadik csak 10 EURot az adott héten. Megkaptad az összes eddigi (pozíciótől függő) bónuszt.

#

Zafir szinttől lehet kapni ezt a bónuszt, hiszen Goldok után számolják és az közvetlenül a Zafir szint előtti szint. Az első Gold generációdban kapsz 30%-ot az ő jutalékuk után (nem tőle veszik el!). Mondjuk az 1210 EUR után kapsz még (pluszban) 30%-ot (összesen majdnem 400 EURot).
Ez nagyságában 130.000 Ft.
Csak azért, mert segítettél a barátaidnak (tagjaidnak) pénzt keresni.

Ez FERR?
Az, hogy egyre több pénzt kapjál azért, mert a csapatod, a barátaid egyre több pénzt keresnek?

Egy cégnél az értékesítők mi után kapnak jutalékot? Ha eladnak terméket (szolgáltatást). Sok esetben az értékesítő cégeknél az történik, vesznek fel még több értékesítőt és megkérik általában a legjobb értékesítőjüket: Béla, tanítsd már meg őket, te profi vagy ebben. Ebben az esetben neki elég kevés ideje marad a saját ügyfélkörét felkeresni, amiből megél az értékesítő. Nyilván emiatt kap valamennyi pénzt azért egy ideig, ha őket betanítja.

Gondold el, ha te megtanítod őt és segítesz neki, hogy sikeres és jó legyen, emiatt ő sikeres lesz - jogdíjként az ő aktuális jutaléka arányában te is kapsz pénzt és ahogy ő egyre jobb lesz, te is egyre több pénzt fogsz keresni emiatt.

Itt van egy felső korlát, nálunk jelenleg maximálisan 7 Gold generáció után kapod meg ezt a Bónuszt.

 • 30% az első generációban,
 • 20% a másodikban,
 • 10% a harmadikban,
 • az utána következőkben is 10%-10%-ot.

Egy ilyen 7 generációs hálózat nagyon mély!
Nagyon sok pénz van benne!

Nézzél meg más cégeket, a náluk Zafir nevű szinten még nem szoktak Maching Bónuszt adni!

#


Mi az, ami nálunk az igazi plusz:

Ami NINCS egyetlen más cégnél sem és az erre a megoldásra kapott szabadalmunk talán biztosítja, hogy másnak ne is legyen ilyen akkor sem, ha megtetszik neki és ő is bevezetné.

Itt indul ez az a történet, ami itt (http://nanohelper.eu/ftn.html) részletesebben le van írva:

 • a Matricás és
 • a Family Partner Program.


Van olyan ismerősöd:

 • Aki szokott tankolni?
 • Aki májkrémet, üdítőt vásárol?
 • Aki kávézóba, étterembe jár?
 • Aki szokott utazni?

és a többi nagyon sok lehetőség, amit hosszan lehetne még sorolni.


Ahogy elindul a Maritricás program és egyre több matricás termék, szolgáltatás lesz:

Gizike bemegy a Boltba, leveszi a polcról a májkrémet, üdítőt vagy mást, amin a Positeam Matrica van. Azt sem tudja mi az a jelzés a terméken, de arra esett a választása. Lehet nem is ismeri a PosiTeam céget, nem tudja mit csinál. Esetleg becsippantja a rajta lévő QR kódot, hogy megnézze mi is az:

Jaj de jó, vettem egy májkrémet és nézzed már, ezzel karitatív vagyok!

Ha nem nézi meg, akkor is karitatív lesz!


Ezeknek a Maritricás programnak a forgalma belemegy egy közös Poolba (medencébe angolul), kalapba. Ebből a gyűjtőből, még ezt az előbb említett Maching Bónuszt - ami önmagában is egy igen nagy pénzt adó bónusz - fejeli meg (adódik hozzá), ami önmagában is FERR.

Ezzel a feldúzzasztott Maching (Plusz) Bonusszal olyan arányban részesedsz az összes többi vásárlásból (akik mint vásárlók azt sem tudják, kik vagyunk), amilyen arányban a Te csapatod pénzt keres. Vagyis a jelzett százalékok egy sokkal(-sokkal-sokkal) nagyobb alapra igazak.

Ez FERR?

Amit az elején lehetet megismerni, más cégnél tapasztalt jutalék felépítés, jutalék nagyság, ott a PosiTeam volt nyolcszor jobb:

 • Matricás program nélkül,
 • Külső vásárlás nélkül,
 • Family Applikáció nélkül,

kizárólag termékekből!

Neked is megbizsergette a kézfejeden a bőrt egy ennyire jó ajánlat? Nekem, amikor először hallottam, megremegett a kezem az izgalomtól, és fellelkesített a felismerés, hogy egy ilyen jó ajánlatot kínáló csapat része lehetek!

El sem lehet képzelni, mi lesz itt fél-egy év múlva!
Őrület!
Az emberek sorban fognak állni, hogy csatlakozzanak, hiszen alig munkával ilyen bevételt senki nem tud kínálni! (De tud, de az törvénybe ütköző cselekedet.) Ez legális bevételi lehetőség!

Amikor egy magyar átlagember elkezd 300.000 - 500.000, egy millió forintokat keresni havonta a saját városában és szóba jön: miről szól ez a bónusz és mitől ferr a PosiTeam?

Zafir szint

Az alábbiakban megmutatom, miből áll össze ez a szint, ami után már jönnek ezek a nagy jutalékok.

A Zafir szint a sima Tag után a 4. szint a cégnél és ha összeraktad, te jogosult vagy az előbb felsorolt jutalékokra.
A Te saját városodban, ami nem Budapest, hanem egy kisebb város, de akár egy pár ezer, tízezer fős településen is - eredménnyel!

Ha össze tudod ezt hozni, akkor jogosult leszel arra, hogy a Világon bárhol történjen ez a Matricás és a PosiTeam saját termékeinek a vásárlása:

 • nem a te csapatodban,
 • nem az ismerőseid által,
 • nem a városodban, vagy országodban

soha nem látott, nem ismert személyek által - abból is részesedsz!

Ha van Passzív jövedelem a Network szakmában, akkor ez az és talán csak ez az - ami könnyen elérhető bárki által! Azért csak ez az, mert az emberek folyamatosan fognak májkrémet venni, benzint tankolni, kávézóba járni, utazni, stb. - is!

Ez az igazi passzív jövedelem, amikor neked csak elérni kell ezt a szintet és folyamatosan fenntartani kell az aktivitásod (amit a bevételed igen kis töredékéből meg tudsz tenni). Neked nem kell országokon átnyúló hálózatot felépítened ahhoz, passzív jövedelmed legyen!

Odaírhatjuk a pecsétet, hogy NINCS ilyen, ez FERR, és FAM?

Vagy inkább FAMM - Feletted, Alattad, Melletted és Mindenből is!

Megy most ez az Instagramm mánia, mindenki teszi fel, milyen szuper gyerek, hol mit evett, kin segített, mit hord és egyebek.
Egyre divatosabb, hogy segítek.
Ez nem baj, a segítségek amúgy is létrejönnek valamilyen szinten.
De trendi és teszi fel a közösségi oldalra.
Az Influencer (véleményvezér, vélemény befolyásoló).

Gondolj bele, egy csomó terméken rajta lesz a Positeam Hologramos Matrica (ami önmagában is jól néz ki és abszolút egyedi, 3 rétegű, nem másolható dolog)

#

És jön az Influencer.
Az Instagrammon van egy csomó követője és hatással van a többiekre. Mit fog csinálni? Rá fog jönni, ezek a Matricák karitatív dolgot szolgálnak és ha ő ezt vásárolja, ő karitatív volt.

Meg tudja mutatni a Cseppkő utcai Gyermekotthon támogatást.

Nézd meg, vásároltam egy májkrémet és kedves barátom - és befotózza magát a matricás termékkel - nézd meg milyen karitatív vagyok!
És elkezdik követni - azt vásárolni, amit ő.
Pedig esetleg azt sem tudja mi a Positeam, de nagyon trendi lehet, ha tele van ilyen matricával az üzlet és ő már felfedezte (ezért sok a követője, mert újakat mutat).

Mi pedig üldögélünk itt és részesedünk belőle!

Ha elég ügyes, csak azt kell mondania (írnia):

Itt tudsz regisztrálni: https://100955.positeam.com
Csináld azt amit én és sok pénzt kereshetsz vele - részletekért hívj!

(A 100955 számot cseréld ki a regisztrációkor kapott saját azonosító számoddal, úgy add tovább az infót!)

Bonyolult?

#

8. World Pool Bónusz

Világ bónusz a cég teljes forgalmából.
Hasonlóról volt már szó, de itt van még egy +5%-os Bónusz a kalapban.

A cég teljes forgalmából még 5% (összesen).

A Zafir (Sapphire) szintről a Világ forgalomból kapsz 1%-ot és ahogy mennek fel a szintek, még fél-fél százalékot minden szinten.

Milyen szintek vannak (még felette)?

 • Member
 • Bronze
 • Silver
 • Gold
 • Sapphire
 • Ruby
 • Emerald
 • Diamond
 • White Diamond
 • Blue Diamond
 • Purple Diamond
 • Black Diamond
 • Infinity Diamond

#


Milyen buktatók szoktak lenni még cégeknél.

Általában ezekre a Pool-okra (nagyon sok esetben) akkor vagy jogosult, ha fronton közvetlenül (vagy maximálisan valamilyen mélységben - ez ritka) jönnek fel vezetőid. Nem valaki alatt valahol messzi országban, a struktúrában mélyen lent tőled.


A PosiTeam-nél teljesen mindegy, hol van. Lehet hatezredik mélységben, ha ott jön fel egy vezető. Jogosult vagy olyan arányban, amilyenben vannak vezetőid, annyi lábról, amennyi van (de max. 7 generáció) - egyszerűen, jogosult vagy.

Ahány lábról vannak vezetőid, annyi lábról vagy jogosult ezekre, a százalékokból 1-1 részesedésre.

Ez azért fontos nekünk Magyarországról, mert a nagy, a legnagyobb üzleted majd valahol X mélységben lesz - nagyon valószínűleg nem Magyarországról.
Ezzel kapcsolatban beszélj a szponzoroddal, hogyan lehet ezt felturbózni.


9. Autó Bonusz

Ruby szinttől ha szeretnél saját autót, nem kell az alap pénzedből megvásárolni, fizetni a havi részletet, a cég ad 500 EURot havonta autóval kapcsolatos kiadásodra. Vásárolj, lízingelj, bérelj autót.

Smaragd szinten ez 1.000 EUR (most 350.000 Ft),
Gyémánt szinten pedig 2.000 EUR (most 700.000 Ft).

Havonta.

Ebből a nagyon drága sportautókat kivéve minden más autó részleteit, lízingjét, bérletét ki lehet fizetni.

NINCS ilyen mértékű autó program sehol máshol.

#10. Utazások

Utazások szoktak lenni általában más cégeknél is.

A PosiTeamnél 3 féle utazási lehetőség van:

1. Minden évben megyünk az Olaszországi Lignanó-ba.
Ott ellenőrzötten kék zászlós a homokos part (18 km hosszan). Ahhoz, hogy neked nagy csapatod legyen, ez egy fontos lehetőség - akár csapattagok is jöhetbnek.

Gold szinttől ingyen kapod az apartmant.
Nem kell elérned ezt a szintet sem, akkor is tudsz jönni velünk (ekkor te fizeted a kedvezményes áru apartmant, de nem egyedül leszel, hanem egy nagy társasággal)

Megtapasztaltathatod a munkatársaiddal - mi a PosiTeam.
Ott lesz a cég alapító tulajdonosa a családjával.
Volt neked már olyan, hogy a tengerparton, az együtt üdülés közben a tulajdonossal focizhattál, beszélgethettél kötetlenül? És te is tudtad vinni az egész családodat!

Legáltalánosabb, ha a tulajdonos is ott van ilyen helyen, ott több kopasszal van éjjel-nappal és véletlenül sem lehet a közelébe menni. Ha egyáltalán ide jön egyszer is év közben Magyarországra. Személyesen láttam, a tengerparti futás alkalmával is ott volt mellette, együtt futottak (ő egy kicsit jobban felöltözve, ne látszon annyira a pisztolytáskája).

A PosiTeamnél ez egy megfizethetetlen előny és mondhatjuk NINCS ilyen máshol.

2. Emerald szinten egy közelebbi országba kirándulás egy hétre

3. Diamond szinten egy távoli országba - most Bali-ba
A pároddal úgy, hogy neked csak a saját ruhatárad kell hozni, a többit a cég fizeti, 5 csillagos körülményekben. Étkezéseket is! Az ajándékokra kell csak saját pénz.

#


Közben a kompenzációs tervnek köszönhetően épül az üzleted világszerte.


Javaslatunk:
Építs egy üzletet, ahol 0-24-ben forgalom van - valahol mindig világos van (süt a nap) az üzleteléshez.

Jó hír neked.
Nem kell országokon, kontinenseken és időzónákon átívelő üzletet építeni (bár megteheted, de nem kell), mert ebből az említett két bónuszból akkor is részesedsz, az összes vásárlásból, ha csak az adott városban van neked egy Zafir vagy e fölötti üzleted.Mit jelent a Zafir

A fentiekben már volt róla pár szó.
Most egy másik, anyagi, befektetési nézőpontból (csak felvillantva).

2.400 pont a jobb oldali, és 2.400 pont (PV) a bal oldali lábadon (minimum) az adott héten. Itt az időzítés a legeslegfontosabb, mert a csapatnak egyszerre kell teljesíteni - egyetlen héten kell a szükséges pontszámnak meglenni!

Miből épül ez fel?
Mondjuk vegyünk egy átlagos pontértékű terméket, ami 50 PV.

Ha a 2.400-at elosztjuk 50-el - 48-48 darab termék az egyik és másik lábon.
Hetente.
Ez soknak tűnik?

2.400 PV x 340 Ft = 816.000 Ft x 27%ÁFA / láb az 1.040.000 Ft (minimum) az adott lábon.

Hogyan tud ez összejönni?

Elképzelhető, hogy tudsz találni
2 db olyan embert, aki havonta(!) megvásárol magának 2 terméket (90 PV/fő)?
Komolyan gondolja a feladatát és hetente(!) 2 db terméket el tud adni?
Az említett 50% bónuszért cserébe?
Csak 3 héten keresztül, mert az első héten megvásárolod magadnak a 2 db terméket.
És a következő 3 héten hetente 2 terméket eladsz.
Csak ebből tudsz keresni 100-120 ezer Ft-ot.
Csak ebből.


Ha ha ez lehetséges:
Kell neked 24 fő jobbra és 24 fő balra, aki ezt megteszi.
Mindegyik megvásárol 2 terméket (ugyan azon a héten!) havonta és 2 db-ot hetente elad. Azaz talál olyan személyt (2 főt), aki regisztrál alá (az őt meghívó azonosító számát adja meg regisztrációkor) és ők is vásárolnak 2-2 terméket.

Ha ez úgy történik,

 1. Te találsz 4 főt - 4
 2. Ő is talál 4 főt - 8
 3. Ő is talál 4 főt - 16
 4. Ő is talál 4 főt - 32

Ez már több is, mint kellene, de így aki a 4 főt regisztrálja és mindegyik közülük 2-2 terméket vásárol (90 PV fejenként minimum!), az havonta több, mint 100.000 Ft-ot keres is! (esetleg kiszámolhatod a fentiek alapján elég pontosan, de most nem a pontosság, hanem a nagyságrend a fontos)

Az utolsó héten megvan a havi 1.000.000 Ft jutalék a Zafir szinttel együtt és részesedsz Mindenből is (FAMM)!

Szint lépés lehet a Zafir szinttől, ha

Business Csomaggal léptél be (bruttó min. 500 EUR)

A bináris rendszerben a 2.500 PV szinttől megnyílik egy "harmadik láb", azaz nem két, hanem négy helyre lehet a belépőket tenni ("két új belső lábat nyithat"), ezáltal a Binárisból a heti max. 10.000 EUR helyett ennek a dupláját lehet megkapni (maximálisan).

Megéri így kezdeni, ha már az elején eldöntötted, pénzt akarsz keresni - de sokat! - mert a fentiek alapján gyorsan elérhető a kivehető heti max. 10.000 EUR és ha lehetőséged lenne ezt növelni, csak az induláskor Business belépési szint teszi ezt lehetővé! (Később nem változtatható!!)

Talán már látszik, mi van a kezedben - pénzügyileg legalább is.
Mindeközben függetlenné és gazdaggá tudod tenni a barátaidat, ismerőseidet és egy valódi passzív jövedelmet tudsz elérni és segíteni a többieket is ebben (hiszen a következő hetekben ugyan ezt a lendületet folytatva a résztvevők mindegyike egy-egy szinttel feljebb kerülhet, míg ők is elérik a Zafir szintet.

Az én saját kidolgozásomban és ütemtervemmel mindez ennél rövidebb idő alatt is megoldható.

Ha érdekel valamelyik megoldás, szólj, megbeszéljük személyesen a lehetőségeket - ha kéred a támogató segítségemet:

"Érdekelne a PosiTeam Fair Trade Network információ"

Mikola Rezső
+36 20 943 4676


Éljünk jólétben, etikus vagyonteremtéssel és
segítsük embertársainkat ahogy csak tudjuk!


A Társaság független Partnere. A honlap nem a Társaság hivatalos weboldala!


Positeam Fair Trade Network

#

Vörös - Kék Óceán elmélet

#

Positeam Társadalmi Vállalkozás

#

Cseppkő Projekt - 2016.05

#