rezso@nanohelper.eu
+36 20.943.4676

Karbonsemlegesség, Klímaváltozás

Karbonsemleges lakhatás

Csatlakozási felhívás

A klímaváltozás egyre jobban érzékelhető annak is, aki tagadja, hogy ilyen létezik. Ezen a télen is (eddig) hómentes sok terület, de van ahol soha nem volt hó, mégis megjelent (pl. Sivatagban) 2019. év volt az eddigi legmelegebb év.
A felmelegedés hatására elolvadó jég jelentősen megemeli a tengerek vizét. Szímítások szerint méterekkel.

Jelenleg nagyon sok olyan sziget található a tengeken, melyek látványa is vágyakozással tölti el a képet nézőt, szeretne ő is legalább kis időt eltölteni ilyen paradicsomi helyeken. Viszont a megemelkedő tengerszint elárasztja ezeket a helyeket, nem csak a szigeteket lepi el, hanem olyan tengerparti helyeket is, ahova rengetegen járnak üdülni, kikapcsolódni.

A Föld melegedésével, a jelenlegi éghajlat jelentős változásával eltűnő helyek rontani fogják az emberek kedvét, beszűkülnek a látogatható üdülőhelyek, esetleg sok város megszűnik, elönti a megemelkedő tengerszint

Hogyan lehetne lecsökkenteni a klímaváltozást?

A TED - https://www.ted.com - egy olyan nemzetközi szerveződés, ahol az élet nagyon sok területéről különböző nemzetiségű, meghívott szakemberek tartanak előadásokat a szakterület, a téma iránt érdeklődőknek. Az előadások is a világ különböző helyein vannak, melyekre el lehet menni. Az előadásokat később videón megtekintheti az is, aki nem tudott személyesen résztvenni, így egy-egy előadást általában több százezren ismernek meg. Nagyon népszerűek!

Nyelvi probléma? A TED gondoskodik erről is. A videókhoz nagyon sok nyelven állnak rendelkezésre fordítások feliratként. A felirat általában a videót elindító személy aktuális tartózkodási helyének automatikus azonosításával az ő saját nyelvén jelenik meg, vagy (pl. régebbi videóknál) van lehetőség a felirati nyelv kiválasztására. Kérem, tájékozódjon a lehetőségekről a TED honlapján, az aktuálisan megtekintendő videónál.

A TED a klímaváltozás témában nagyon sok előadást fog tartani ebben az évben (2020), hogy az őszi nagy, nemzetközi akcióját kellően elő tudja készíteni.

Csatlakozzon a felhívásunkhoz:

#.Karbonsemleges lakhatásÉljünk jólétben, etikus vagyonteremtéssel és
segítsük embertársainkat ahogy csak tudjuk!

Mikola Rezső
+36 20 943 4676


A Társaság független Partnere. A honlap nem a Társaság hivatalos weboldala!


Jutalmazott Tudatosság

A PosiTeam megadja nekünk azt a lehetőséget, hogy ha jó emberek vagyunk, és szeretnénk fenntarthatóan, egészségesen élni, akkor ebből megélhessünk.
Megélhessünk a saját jóságunkból, abból, hogy tudatosak vagyunk. TovábbTED előadás

Milyen egyszerűen lehet támogatni a rászorultakat:

webinarThe way we think about charity is dead wrong

TED előadás

Csokoládé története

#

TED előadás

Mi a rossz abban, amit eszünk?

webinar

Mi egy Társadalmi Vállalkozás?

#