rezso@nanohelper.eu
+36 20.943.4676

Tapasztalataim

2015 november végén döntöttem el, nem akarok, nem fogok több "gyógy szert" bevenni.
Az addig több éve szedett tabletták lényegében semmi javulást nem hoztak. Reflux, stroke, koleszterin, stb. A körzeti orvosom azt mondta, azért szedjem, hogy ne legyen rosszabb az állapotom (azaz elismerte, javulást nem hoznak). Ezzel megszakítottam a "tabletták életem végéig" folyamatot

Mire alapoztam a döntésem?

Akkor már három hónapja voltam tagja a Positeam Network First kezdeményezésnek. Csatlakozásom egy telefonbeszélgetéssel kezdődött egy akkor már PosiTeam taggal (akit régebbről ismertem).

- Most alakult a PosiTeam. A Páczelt Misi az egyedüli tulajdonosa. Jössz tagnak?
- Igen. Hogyan lehet csatlakozni?
- Ha tevékenyen szeretnél itt lenni (támogatókat toborozni), akkor válaszd a Business szintü belépést.
- Rendben. Utalom a belépési csomag árát!

És regisztráltam. És online megrendeltem a csomagot, online átutalással a bankomból kifizettem - az egész kb. 5 perc volt.

Miért volt ez a gyors elhatározás?
A tulajdonos neve. Régebbről ismertem és ő nekem egy biztosíték volt arra, amit ő indított, az biztosan jó lesz, ott a helyem mellette.
Azóta sem csalódtam, nagyszerű elképzelésnek tartottam ezen a téren a gondolatait, szándékát és tudom, a legjobb helyen vagyok!

2015 november végén vettem részt azon az előadáson (is), melyen a Gelléri doktornő az aznap bejelentett új készítmény - Frequency Microflóra - összetevőit és hatásmechanizmusát ismertette. Leglényegesebb tartalmú mondata volt: Újra építi a bélfórát, a második agyunkat, ezzel számtalan problémát képes "megoldani". Azaz nekem is fog segíteni - talán (ami később be is igazolódott).

December első hetében megkaptam a rendelésem.
Minden nap megittam a 30 ml-es alap adagot. Napok alatt rendbe tette a székletem, az étvágyam, közérzetem. Jött a karácsony és a nagyon sokféle étel, aminek én sem tudtam ellen állni - mindenfélét ettem, ittam. Majd szilveszter után, amikor a sok keserű csokoládé, a napi 2 kávé, többféle fűszerrel ízesített ételek, minden "a"-val kezdődő ital (a sör, a bor, a pálinka) iszogatások, a karácsonyi halléhez a karikázott erőspaprika eszegetések után - eszembe jutott.

Nem érzek problémát a gyomromban.
Hetek óta NEM éreztem a refluxra jellező savas lé visszaáramlását a nyelőszövemben. Megszüntek a köhögéseim, ami a szakorvos szerint is a reflux miatt voltak.
Elmúlt a refluxom! Megszünt a több éves problémám, napi kinlódásom ezzel!
Amitől addig a szódabikarbóna és sokféle savlekötő tabletta ellenére sem sikerült megszabadulnom (ezért mondta a szakorvos - van egy jó hírem: élete végéig kell vigyáznia mit eszik, ez a problémája el fogja kísérni a sírig!) max. fél-egy napig enyhén csökkentek a jellemzői.

Az ünnepek utáni tagi találkozások és tapasztalat cserék után kiderült, ezzel nem csak én vagyok így, de nagyon sokan erősen pozitív hatásokat tapasztaltak. Pl. nekem is feltünt, a néha túlzásba vitt italozások után, a reggel éhgyomorra ivott adag után fél-egy óra elteltével a másnaposság érzésem is elmúlt. Mondták, ha utolsó pohárként iszok egy adagot, ez a "tiszta fej" már alvás közben létrejön, ezzel az alvásom is jobb lesz.

Akinek már jelentkezett ez a reflux probléma (mint hallottam, népbetegség), nem is tudja, milyen felszabadító érzés: Hallét enni ebédre karikázott erőspaprikával, rá néhény pohár száraz bor, kávé, netán délután égetett szeszes ital társaságban, majd vacsorára sem kell meggondolni mit ehetek.


Amikor már egy-két hónapja szinte állandóan köhögtem, a körzeti orvos tanácsára elmentem fül-orr-gége orvoshoz. Beültem a vizsgálószékbe, elmondtam a köhögéses panaszom és anélkül, hogy hozzám ért volna a doktornő:
"Reflux. Ez a maga baja. Kezelje!"
Igaza volt!
(Persze megvizsgált, nehogy tévedjen, de a diagnózisa nem változott, más gondot nem talált.)

Azonnal abbahagytam az éhgyomorra fogysztott kávéivást. Kávét csak kb. 10 óra körül fogyasztok először.
A dohányzást is abba hagytam már régen (spontán PTX miatti, kórházban átélt éjszakai halálfélelem miatt - azóta a cigarettázó szagát is utálom).
Abbahagytam a szeszesitalok fogysztását (akkor), és szinte minden étkezésem nagyon erősen megváltoztattam. A refluxom jelentősen enyhült, de ezt a nagyon sok tekintetben igen drasztikus változtatást kb. két hónap után lassan feladtam (kávéivási időpontot kivéve) - nem lehetett hosszabb ideig nekem más ételeket készíteni, mint a család többi tagjának.

Egy felmérés szerint Magyarországon minden második ember érez rendszeresen vagy rendszertelenül gyomorégést, a reflux egyik jellegzetes tünetét.
Ön is? Nem kell vele élni, nélküle vidámabb az élet!


Szakirodalomból idézve:

"A reflux betegség a tápcsatorna felső szakaszának összetett működési zavara, eredményeképpen a gyomorsavakkal és emésztőnedvekkel elkeveredett gyomor- és nyombél-tartalom, azaz a refluxátum a normális haladási iránnyal ellentétesen, felfelé visszajut a nyelőcsőbe, ahol kellemetlen tüneteket és végső esetben szervi elváltozásokat, nyálkahártya-gyulladást okoz. Legnyilvánvalóbb tünete a refluxátum okozta rendszeres, gyakori gyomorégés, a szegycsont mögött jelentkező égő fájdalom, fulladás-érzés."

"az ilyen betegek száma szerte a világon évről évre növekszik. A megbetegedésre hajlamosít az ugyancsak terjedőben lévő túlsúlyosság, a dohányzás és a mozgásszegény életmód."
"A rendszertelen táplálkozás, az ülő életmód kedvez a betegségnek. A dohányzás, a túlzott alkohol-, tea-, és kávéfogyasztás, illetve bizonyos (pl. szaliciliát-tartalmú) gyógyszerek irritálhatják a gyomor nyálkahártyáját."

"A gyomorégés a reflux betegség egyik legjellemzőbb tünete. A gyomorégés kellemetlen, a szegycsont mögött, a mellkas középvonalában jelentkező, égő érzés a gyomorszájtól egészen a torok tájékig"

"A nyelőcsőgyulladás a leggyakoribb szövődmény, kialakulása a visszacsorgó gyomortartalom egyéni összetételének és a nyelőcsőhám ellenálló-képességének függvénye."
"A légúti tüneteket - rekedtség, köhögés, idegentest- vagy gombócérzés a torokban - a gyomorsav-tartalom közvetlen irritációja vagy reflexes reakció okozza."
"A megmagyarázhatatlan okból - fertőzés híján - kialakuló, nehezen gyógyuló és vissza-visszatérő légúti panaszok vagy arcüreggyulladás hátterében sokszor igazolódhat néma reflux. Akár az esetek 50%-ában is megjelenhet a torokfájással, rekedtséggel járó, kezelésre nem javuló, idült garat- és gégegyulladás."

Microflóra és Sensitive sprayt tudom javasolni - nekem is ezek segítettek a szakorvos által "az életem végéig jelentkező probléma" megszüntetésében. Jó, lehet csak ideiglenes a hatás. De ha egy palack Microflórától negyed-fél évig nem jelentkezik ez a napi, különösen éjszakai probléma - megérte?

A Microflóra nem csak a szűkkörűen vett gyomorra hat.
Olyan 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz (regisztráció - oldal alján - után az összetevők a saját webirodában megtekinthetők), melyek hatnak a májra, tisztítják a vérereket (emiatt csökken a magas vérnyomás, a stroke kockázat) és (a hasnyálmirigy működésére hatással) a cukor szintre is jótékonyan hatnak (vannak, akiknél a szúrkálásos inzulin kezelést is meg lehetett szüntetni!).
Tapasztalatom (és mások elmondása) szerint a másnaposságot kb. egy óra alatt megszünteti.

Aki antibiotikumot szed, annak az antibiotikum kiöli a baktériumokat a bélflórájából. Ezzel a bélflóra normális működését erősen befolyásolja, erősödő gyomor problémát, néha drasztikusan erős (gyors) fogyást eredményez (mint édesanyámnak - 15 kg súlyvesztés egy hét alatt, erős étvágytalanság).

A Microflóra kb. 80 baktériumtörzset tartalmaz. (Más, hasonlóan baktériumokat tartalmazó étel - pl, speciális joghurtok - jó ha 10 alatti számú törzset tartalmaznak.) Ezzel képes helyre állítani a bélflóra normális működését.
Antibakteriális hatása is van, ami pl. segít a bélrendszerben előforduló fekélyek, gyulladások megszüntetésében. Emiatt szünt meg nekem is a reflux miatt keletkezett nyelőcső problémám (fekély - szakorvos mondta), ami egy esetleges Crohn betegség (az emésztőrendszer krónikus gyulladásos betegsége) kezdete is lehetett volna (amit mint gyulladásos probléma, megoldott volna - van rá tapasztalat).

Katonaságom ideje (1975-77) alatt kétszer volt tüdőgyulladásom, emiatt talán az átlagnál is jobban vagyok erre érzékeny. Alkalmanként 3-4 hét kórházi kezelés, napi 3x Tetrán injekció, stb.

Tüdőgyulladást kapni könnyű - hidegben, vagy felmelegedve, nem az alkalomnak megfelelő öltözék hosszabb ideig (pl. havas erdőben több óra egy helyben (őrség) ingben és "mikádóban" (steppelt vatta bélésű, vászon kabát)). Hatása 40-41,5 fokos láz (nálam), amit jéghideg vizes lepedőbe csavarva próbálnak lejebb vinni (katonáéknál, abban az időben - sikerrel, mivel más hatástalan volt)

Valahogy ismét jelentkezett ez a probléma. Sajnos többször mint szerettem volna.
Nehezen vettem a levegőt és "reszelt" a tüdőm (belégzésnél mintha apró megszakítások lennének a teljes (mélyebb) levegővételnél a mellkasomban, közben szúró fájdalom). A tüdő 3 rétegű és a gyulladás miatt a rétegek egymáson nehezebben mozdulnal - a "reszelés" oka.
Levettem a polcról (rendes háztartásban kell lenni ilyen spranek - lásd még sok tapasztalatomnál) és a nejem segítségével befújtam magam - 2-2 puff (spray fújás) függőleges "sávonként" és körben a felső testemen.

Tarkótól gerinc közepéig 3 puff, majd jobb hátrész, jobb hónom alatt, jobb mellrész, majd bal mellrész, bal hónom alatt, bal hátrész. Összesen 7x2 puff, naponta 3 alkalommal (reggel-délben-este). Kb. 4-5 napig, amíg a "tesztelő" légzésem jelezte, csökkent, majd elmúlt ez a problémám.

Természetesen közben nem feküdtem emiatt, végeztem a napi (irodai) munkáimat.
Ha rosszabbodott volna az állapotom, emeltem volna a kezelések számát nai 5 vagy több alkalomra.
(Megjegyzés: A betegállomány miatt kieső bér összege sokkal nagyobb, mint akár több palack spray ára és hetekig elhúzódó betegség lázzal, étvágytalansággel, stb.)

Pár hónapja vettem részt egy fogorvos másfél órás előadásán. Lényege volt:
Nem a fogkrém a lényeg, és a fluor tartalmú fogkrém kifejezetten káros. A fogkövet az íny közelében megtelepedő baktériumok megkövesedett tetemei hozzák létre. A foglazulásokat a fogíny elsorvadása okozza, amit szintén ezek a baktériumok okoznak (beékelődnek a fog és az íny közé). Stb.
És ezekről az emberek nagy része nem vesz tudomást, esetleg nem is mos fogat. Stb.

Egy egyszerű megoldást javasolt az előadó.
Fogkrémet ne használjunk. A szánkban kb. 600 féle baktérium van, ami az ételek "előfeldolgozását" végzik (mivel a fog csak az aprításhoz jó). A szájunk a legnagyobb nyitott tér a külvilág felé - ezért kell a sokféle baktérium, mintegy védelmi rendszer a nem kívánt dolgok felé. Ezért nem kiölni kell a baktériumokat ezen a helyen, hanem "karbantartani" (csak a nem kívántak nem kellenek).

Fogmosás (szájhigénia - nem szájfertőtlenítés).
Elég egy puha (soft) fogkefe és a Sensitive spray.
A sprayből (esetlegesen meglévő, kivehető fogpótlás eltávolítása után) a nyitott szájüregbe 1 puff jobbra, 1 puff balra, majd a puha (soft) fogkefét a fogunkon fel-le mozgatva (néha oldalirányban is) el kell távolítani az esetleges ételmaradékot. Ezt a műveletet kb. 1(-2) percig érdemes végezni.
Majd jön a száj kiöblítése vízzel - eltávolodjon a nem kívánt anyag a szájból.

Ezek után a sprayből a nyitott szájüregbe ismét kell fújni 1 puffot jobbra, 1 puffot balra, és az ínnyet (és annak tövét a fognál) kell a fogkefével "maszírozni" (enyhén dörzsölni).
Lényegében ezt a műveletet akár egy újjal is el lehet végezni, ha nincs puha fogkefe.

Az első használat után kb. 2-3 héttel, a művelet hatására ilyenkor már enyhe habzást lehet tapasztalni. Ez jelzi, a fogkő lejött. A második 1-2 perces dörzsölés (masszírozás) után Tilos! (nem ajánlott) kiöblíteni a szájat! Hagyni kell "dolgozni" az anyagot. A spray tartalma mikronizált levendula és citromhély olaj, A és E vitamin. Az összetevők sejt regenerálást is végeznek, hatására az íny visszanő (szó szerint, mérhetően!) a fogra, megerősítve ezzel a fog támasztását, megszüntetve a foglazulást.
A spray 100%-ban természetes anyaga lenyelhető, semmilyen gondot nem okoz sőt, hozzájárul az immunrendszerünk erősítéséhez!

A kezelés hatására a lehelet friss lesz a következő étkezésig vagy ivásig.
Tapasztalatom, a foghagymás pirított kenyér és a cigarettázás utáni szájszagot is erősen csökkenti.

A fogfájás néha csak úgy jön, előzetes értesítés nélkül. És nagyon szokott fájni!
Teendő (mert a fogorvoshoz eljutni nem egyszerű - ha ezek után még kell).

A Lavan termékek gyulladás ellen készültek (a Chinoin gyógyszerkutató részlegében, de a gazdasági rész azt mondta, a pasztillák és egyebek a különböző problémákra sokkal nagyobb bevételt hoznak, mint az "egy termék mindenre" megoldás). Nem csak csökkenti, meg is szünteti (de nem egyszeri használat után). A "betegségek" (gyulladások általában - 75%-ban) fájdalommal jelzik az agynak a problémát. A sprayt a fájdalom jelentkezése után minél gyorsabban használjuk, annál hatékonyabb és többek között az agy felé jelzi, a mentő csapat megérkezett, kikapcsolható a vészvillogás (fájdalom jelzése). Ez a fájdalom csillapítás(nak nevezett fájdalom megszüntetés) kb. 20-30 másodperc(!) után jelentkezik (azaz a megszűnő fájdalom azt is jelzi, a gyulladást elkezdte orvosolni). Mindezt a készítmény fejlesztője említette - Dr. Szegő András

A Sensitive (és/vagy Active) spray 1-2 puffját kell fújni a fájós területre a szájon belül és kívül.
Elég egyszerű?
A fájdalom fél percen belül elmúlik.
Ha nem, mondjuk 5-10 perc múlva meg kell ismételni úgy, hogy először a tarkóra kell fújni 1 puffot (jelzés az agynak, minden rendben! - elvégre ő a központ), utána a fájdalmas területre.

Foghúzás vagy nagyobb, esetleg vérzéssel is járó beavatkozás után is érdemes a Sprayt (Sensitive és/vagy Active) használni. Egyrészt a baktériumölő hatása, másrészt a sejtregenerálás gyors beindítása, harmadrészt az ebből következő gyors (de nem azonnali!) vérzés csökkentés, leállítás érdekében.

Pár évvel ezelőtt-ig voltak erős fejgörcseim. Migrénes fejgörcsök

Mi a migrén?
"A migrén rohamokban jelentkező heves fejfájás, visszatérő, lüktető, nagyfokú fájdalom, amely többnyire a fej egyik oldalát érinti, ritkábban kétoldali. A hirtelen kezdődő fájdalmat látási, hallási vagy egyéb idegrendszeri tünetek előzik meg. A roham általában havonta egy-négy alkalommal jelentkezik, és fél-egy napig tart, de ez egyénenként változó lehet. Van, akinél életében egyszer és van, akinél havonta többször is előfordul. A roham néhány órától akár három napig is tarthat. Émelygés, hányinger, hányás kísérheti."

"Kialakulását előidézheti az agy bizonyos területeinek működészavara, ami miatt különböző anyagok szabadulnak fel értágulatot, gyulladást okozva."

Megoldás?

Már megint ez a gyulladás! Az eddigi problémáim is emiatt voltak többnyire.
A fenti idézetben említett roham idejét legalább fél nap időtartamban adták meg. Én ilyenkor lefeküdtem, aludtam egy jót és a hányingeremmel együtt ez a probléma is elmúlt.

DE van megoldásunk rá (kipróbáltam - hatásos volt!):
9 illóolajból összeállított spray - Rapid.
A neve is utal rá, a hatása igen gyors.
Használata: 1 puff a tarkóra, 1-1 puff a két halántékra, 1 puff a homlokra.
Érzés? Csak azt lehet egy idő (talán 2-3 perc) után észrevenni (annak aki nagyon figyel), hogy nem vesz észre semmit! Azaz nem lehet észrevenni az addigi problémákat, mert elműlt! Magyarán észrevétlenül és hatékonyan elmulasztotta a migrént!

Nem ide tartozik, de az erős görcsoldást az izmokat bevonó hártyára kifejtett idegi hatása szünteti meg. Eredetilag fiatal nők havi vérzésekor fellépő görcsök ellen készült (rá fúj a fájó területre, perceken belül elmúlik a fájás - lábizomnál is, pl. sportolóknál), de a felhasználói visszajelzések alapján mindenféle izom lazítására jól alkalmazható (hiszen minden izom egy hártyában van). Terhes nőknek erősen ellen javallott - nem várt módon megindíthatja a szülést.

Még ma lesz tartalom

Még ma lesz tartalom

Még ma lesz tartalom

"A tünetek megjelenését leggyakrabban valamilyen monoton, egyoldalú munka váltja ki. Ujjak és kéz esetében például, ha valaki sokat ül a számítógép előtt, és közben folyamatosan gépel." Esetleg az egeret (poziciónáló eszközt) elferdített kéztartással használja. "A betegség tipikus panasza az ínhüvelyt érintő, hirtelen fellépő fájdalom és duzzanat, ami leggyakrabban a kézen és a csuklóban jelenik meg."

Gépelés mellett én jobb kézzel kezelem az egeremet is a számítógépes munkáimnál a képernyőn pozícionáláskor. Ez gyakran egészen kitekert csuklómozgást eredményez. Egyszer csak alig bírom megmozdítani a csuklómat, vagy begörcsölnek a gépelésnél használt újjaim és szúró fájdalom jelentkezik. Jópár évvel ezelőtt (akkor még nem ismertem a Lavan termékeket) azt jelentette, be kellett fásliznom a kezem és mivel a munkát nem lehetett napokra-hetekre abbahagyni, a fáslizás alatt is fájt, hiába kentem akármivel, tornáztattam bárhogyan.

Mióta ismerem a Lavan készítményeket, tudom:
Gyulladás esetén - Lavan használat.

Konkrétan én a Sensitive spray-t szoktam használni. Ráfújok a fájós kezemre-újjaimra és már is folytathatom a munkám. Természetesen csak a következő fájdalomig, és reménykedem, akkorra végeztem a feladatommal. Ezt követően a lazítás idejére (pl. este, éjszakára) bekenem a csuklóm, az újjaim a Body készítménnyel, ami egyéb összetevők mellett tartalmazza a Sensitive összetevőit is. Reggelre megnyugszik a fájó rész, a gyulladás (a gyors beavatkozás miatt) szinte teljesen megszűnik. A régebben 3-4 hetes gyógyulás lerövidül egy, max. két napra. Természetesen ehhez jelentősen csökkentem a kezem igénybevételét erre az időre.

Teljesen nem szűnik meg, mert a munka követeli a kéz használatát, de tudom a megoldást és kezelem a kézfejem gyakran, lehetőleg ne jelentkezzen ez a fájdalom.

"A lumbágó a hirtelen fellépő derékfájást jelenti.
A lumbágó főként a 30-60 év közöttieket érinti.
A beteg felállva nem tud kiegyenesedni, olyan testhelyzetet vesz fel, amellyel a fájdalmas oldalt megpróbálja tehermentesíteni. Megfelelően kezelve 1-2 hét alatt biztosan meggyógyítható.
Ha a derékfájást nem súlyos betegség váltotta ki, a gyógyulás a kezelések nyomán csaknem biztosra vehető. Elhízás esetén a csigolyaízületek kopása jelentősen felgyorsul."
Írja a weben az egyik tanácsadó honlap.

Nekem is sokszor előfordult, valamilyen pozícióban megmozdultam és nem tudtam kiegyenesedni rendesen

Legutóbb (3 éve) már minimum fél órája takarítottam a konyhai lefolyó dugulását térdelve, gugolva, derékban meggörbülve (meghajolva). Megpróbáltam kiegyenesedni, hogy egy fogót találjak - ropp! És nem ment tovább, úgy maradtam meggörbülve.

Szerencsére két lépésre volt a Sensitive. Nagy nehezen sikerült 2-3 puffot nyomni a gerincemre. Alig számoltam 20-ig, éreztem, a fájdalom kezd megszűnni, majd hirtelen megszünt és ki tudtam egyenesedni. A munkát befejeztem további fél óra alatt. Továbbra is szinte derékszögben tartva a testem - fájdalom nélkül.

Azóta sem jelentkezett a fájdalom, a lumbágó. Igaz, más problémám miatt, ahol első lépés a gerinc befújása (ízületi-, tüdő-, váll-, kar- és egyéb fájdalmak esetén) a gerincnek az a pontja ahol ez a lumbágó jelenzkezik - rendszeresen befújásra kerül.


"A gerincsérv, más néven porckorongsérv egy fájdalmas, degeneratív betegség, melynél a porckorongok kopása okozza a kellemetlen tüneteket. A betegség lényege, hogy a porckorong belső, puha része előreboltosul és nyomja az idegeket."

A Bp-i Honvéd kórházban voltam egy kezelés miatt (én kezeltem az orvost!), amikor jött egy gerinsérves hölgy másnapi műtétre. Megsajnáltam a műtét miatt, javasoltam tudok rá egy jobb megoldást (gyulladás kezelést). Sem ő, sem az éppen kezelt orvos nem hitte el, lehet rá más megoldás. Nekem is volt ilyen problémám, szerencsére csak kezdődő, de nálam bevált, így nyugodtan ajánlottam a hölgynek is Befújtam a hölgy gerincét a Sensitivvel (az volt nálam) ott, az orvos előtt és mikor a hölgy visszaigazította a ruhát a lecsupaszított hátán, kérdeztem, hogy érzi magát?

Előbb óvatosan mozdult (hiszem régóta fájt neki), majd láthatóan kezdett felgyorsulni a mozgása, végül egy mosoly is megjelent a száján - Nem fáj semmit!
Sajnos a másnapi műtétről nme mondott le, abban jobban bízott a saját tapasztalása ellenére is.
Nehéz az embereket meggyőzni egy elképesztően hatékony technológia alkalmazásáról akkor is, ha saját maga tapasztalja ez eredményt.

(Ilyen volt a ló vontatta szekér idejében, amikor az autó haladását a saját szemének sem hitte el, nem látta a "szekér" előtt a lovat, mert ő azt szokta meg egy ilyen szerkezet mozgatására.)

"A porckopás (artrózis) fájdalommal és merevségérzéssel kezdődik, sokszor csak fokozatosan alakul ki, hónapok, évek alatt. A fájó ízület meg is duzzadhat, és ez fokozódik a fizikai tevékenységek után, illetve a nap végére, míg korán reggel vagy pihenés után az ízületi merevség jellemző. A fájdalom terhelés következtében fokozódik, pihenéskor szűnik, de olykor az éjszakai fájdalom miatt a betegek nem tudnak aludni."

"Pihenés (fekvés, ülés) után az ízület merev, ami 5-10 perces mozgás után megszűnik ("bejáródik az ízület"). Súlyos esetekben az ízületet mozgató izmok elgyengülnek, sorvadnak a kímélet miatt (például a térdartrózisos beteg combja elvékonyodik), különböző funkciók - így a járás vagy fogás - károsodnak. Gyulladás esetén az ízület (térd stb.) meleg, duzzadt, folyadék is tapintható benne, ez rendszerint fokozott fájdalommal jár.
A már kialakult betegségben a nyirkos idő fokozhatja a fájdalmakat."

Nagyon sok javaslatot lehet olvasni a kezelésére, de általában hosszabb idő alatt kap változást, illetve a szereknek mellékhetásai vannak. Itt is a megelőzőst ajánlják leginkább - az ideális testsúly elérése és annak megtartása, a megfelelő mozgás, aktivitás biztosítása

Protézis beültetése - el sem tudom képzelni. Egyik volt osztálytársamnak beültettek ilyen protézist - járáskor nyikorog, furcsán lépked és mint mondta állandóan zavaró számára de mint említette, már nem tudja meg nem történté tenni a beültetést, hiszen elvégezték nála.

Nálam is kopogtatott, jelentkezett ez a probléma. Naponta éltem át a "bejáratást", az ülő helyzetből felkeléskor a térdfájdalmat. Majd jöttek a PosiTeam készítményei, a NeedMax, a Vein, a Sensitive, melyek használatával ez a probléma lassan csökkent - nekem egy hónap alatt, de a szerek alkalmazásának gyakoriságától függ a javulás ideje is. Én az alap mennyiséget alkamaztam.

Az emberi végtagok sokrétű mozgásáért felelős ízületekben lévő porcszövetek hasonlóan tudnak regenerálódni, mint ahogy egyes állatok, például a szalamandrák vagy a zebrahalak újra tudják növeszteni a végtagjaikat – derült ki egy, a Science Advances folyóiratban 2019.10.09-én megjelent tanulmányból: Tovább

NeedMax - folyékony, liposzómás étrend kiegészítő. A liposzóma miatt a benne lévő anyagokat közvetlenül a sejteknek adja át, így a felszívődása közel 98%. Többek között C vitamint, kurkumát, gyömbért tartalmaz, melyek erősen hatnak a porc összetevőkre is.

Megjelenésének kedvez az ülő életmód, a mozgáshiány, és az elhízás.
Sokat dolgozok ülve, így nálam is jelentkezett.

Itt is a problémát a gyulladás okozza a végbélen belül és kívül (is). Azaz olyan megoldást kellett találni, ami ilyen "zárt térben" (ahova nem igazán lehet befújni a sprayt) is lehet hatékony. Balm nevű testvajunk tartalmazza a megoldást, amit spaciális formára alakítottak ki, hogy segítse a végbélbe bejutást a hatás kifejtésére.

Általában 1-2-3 nap alatt ilyen rakéta formájú egység meg szokta szüntetni a problémátFelhasználóink készítményeink használatával az alábbi leginkább ismert területeken szereztek pozitív tapasztalatokat:

Ízületi gyulladás, Derékfájás, Vállfájás, Influenza, Torokfájás, Aranyér, Visszér, Seprűvéna, Reflux, Arcüreggyulladás, Homloküreg gyulladás, Stressz, Depresszió, Vitalitás, Felfekvés, Fekély, Fekélyes vastagbélgyulladás, Égés, Fagyás, Forrázás, Csípő- és térdprotézis műtét helyett, Porckopás, P3-P4 helyett P2 ismét, Izomhúzódás, Izomláz, Havi görcsök, Fogyás (jo-jo nélkül), Bélflóra újjáépítés, Nehézfém kivezetés, Sokízületi gyulladás, Köszvény, Körömgomba, Zúzódás, Ekcéma, Fogínysorvadás, Foggyulladás, Chron betegség, Bőrhiány, Pelenkakiütés, Migrénes Fejfájás, Fejbőr viszketés, Szemvörösség, Vérnyomás és Cukor problémák, stb.
Kutya, Macska, Ló fájdalmai, bél problémái
Krónikus pénzhiány ellen


Felhívom olvasóim figyelmét, anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott problémával kapcsolatban felmerülhet.
Nem pótolhatják a szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést, esetleg a gondos kivizsgálást.
Bármilyen kérdése, észrevétele van, vagy szeretné jobban megismerni a készítményeinket, kérem keressen

Éljünk jólétben, etikus vagyonteremtéssel és
segítsük embertársainkat ahogy csak tudjuk!

Mikola Rezső
+36 20 943 4676


A Társaság független Partnere. A honlap nem a Társaság hivatalos weboldala!


Jutalmazott Tudatosság

A PosiTeam megadja nekünk azt a lehetőséget, hogy ha jó emberek vagyunk, és szeretnénk fenntarthatóan, egészségesen élni, akkor ebből megélhessünk.
Megélhessünk a saját jóságunkból, abból, hogy tudatosak vagyunk. Tovább

Előadás hangfelvétele:

#

Positeam Társadalmi Vállalkozás

#

Dr. Gelléri Julianna - Fontos az egészséges bél(mikro)flóra

#

Dr. Dézsi László - Nanotechnológia & Nanomedicina

#

Cseppkő Projekt - 2016.05

#

Dr. Gelléri Julianna - tudás Need (kell) Max!

#

Dr. GellériJulianna - Kívül - belül természetesen

#

Páczelt Mihály - Pozitív gondolkodás

#

Mi egy Társadalmi Vállalkozás?

#

Tudatos Választás